Heupprothese voor onze allerliefste pup Odin

Heupprothese voor onze allerliefste pup Odin
Natascha Schuermans

Odin, 7 maanden oud, heeft een zeldzame afwijking in zijn heupgewricht en heeft een prothese nodig om weer te kunnen ravotten

 

Odin (a.k.a. waterrat en apporteerfreak ❤️), een zeer lieve Border Collie pup van 7 maanden oud, is onlangs beginnen manken. Hijzelf maalt er niet om, hij blijft even speels en vrolijk, ook al doet het pijn om te spelen. 


Uit de foto’s die we lieten maken bleek dat hij een zeldzame afwijking heeft. De kop van zijn heupbeen zit niet vast aan de rest van het bot en zweeft rond in de kom van het gewricht. Van apporteren en ravotten met z’n broer en zusjes is voorlopig geen sprake meer.

Onze kleine man heeft dus een prothese nodig. Deze procedure heeft helaas een kostenplaatje van 4000€, de nazorg buiten beschouwing gelaten.

Wij willen hem heel graag pijnvrij en vrolijk ravottend verder zien opgroeien en kunnen hierbij alle hulp gebruiken. Help ons hem het leven te geven dat hij verdient! alle kleine beetjes helpen, Odin (en z’n baasjes) zal (zullen) jullie eeuwig dankbaar zijn ❤️❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-10-2023 gestart
600x bekeken

Actie georganiseerd door:

Natascha Schuermans

Natascha Schuermans

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-10-2023 gestart
600x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden