Honden zoekgroep Hoorn e.o

Honden zoekgroep Hoorn e.o
Deel deze actie

De aanschaf van een caddy zodat deze vrijwilligers gedreven door de liefde voor dieren nog sneller ter plaatse zijn.

99 donaties
€ 1.410 ingezameld

3 weken terug onze lieve welkome Ricky geadopteerd uit Roemenië. Na een schrijnend leven mocht hij hier oud maar vooral gelukkig worden. 

Wannneer Ricky ergens van schrikt bij de oppas in hoorn wurmt hij zich uit zijn tuigje en is weg...... in een onbekende omgeving in complete paniek. 30 uur lang hebben het hondenzoekteam Hoorn e.o en veel andere vrijwilligers zich ingezet om Ricky veilig thuis te brengen. Alles wat mogelijk was is gedaan... en dat allemaal op compleet vrijwillige basis, ook in de nacht.. gedreven door de liefde van een dier.... alle eigen middelen zijn hier voor ingezet...kosteloos voor de hulpvrager….. na 30 uur is Ricky veilig thuis gekomen. Ricky en ik zijn deze mensen eeuwig dankbaar. 

Om andere mensen en dieren in de toekomst nog beter te kunnen helpen zou het fantastisch zijn wanneer het zoekteam over een eigen caddy zou kunnen beschikken waar alle spullen die nodig zijn in paraat liggen zodat er gelijk van start kan worden gegaan. De betrokkenheid en de passie van deze mensen valt niet te omschrijven, ik zou heel graag iets terug willen doen voor deze mooie mensen zodat ze nog vele andere personen en vooral dieren!!! ( nog beter) kunnen helpen in de toekomst 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-04-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Kim Laske

Kim Laske

99 donaties
€ 1.410 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-04-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Steunactie voor Hondenzoekgroep Hoorn na heldhaftige zoektocht hond Ricky

30 Apr 2021

Eeuwig dankbaar zijn Kim Laske en haar dochters uit Wervershoof dat de Hondenzoekgroep Hoorn hun geadopteerde hondje Ricky terug wist te vinden. Daarom is Kim een steunactie gestart om geld bij elkaar te krijgen voor de aanschaf van een busje voor de vrijwilligers van de zoekgroep. 

NH Nieuws

Wervershoofse Kim Laske start crowdfunding voor zoekgroep Hoorn e.o. na terugvinden hondje

20 Apr 2021

WERVERSHOOF – Afgelopen zaterdag stond de wereld even stil voor Kim Laske uit Wervershoof toen zij te horen kreeg dat haar 3-jarig hondje Ricky bij  haar oppas in Hoorn zou zijn ontsnapt. Ricky zou ergens van zijn geschrokken en zijn weggerend. Kim doet tegen Medemblik Actueel haar verhaal en waarom zij nu een crowdfunding is opgestart.

Medemblik Actueel
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden