Honden zoekgroep Hoorn e.o

Honden zoekgroep Hoorn e.o

De aanschaf van een caddy zodat deze vrijwilligers gedreven door de liefde voor dieren nog sneller ter plaatse zijn.

 
€ 0 ingezameld

3 weken terug onze lieve welkome Ricky geadopteerd uit Roemenië. Na een schrijnend leven mocht hij hier oud maar vooral gelukkig worden. 

Wannneer Ricky ergens van schrikt bij de oppas in hoorn wurmt hij zich uit zijn tuigje en is weg...... in een onbekende omgeving in complete paniek. 30 uur lang hebben het hondenzoekteam Hoorn e.o en veel andere vrijwilligers zich ingezet om Ricky veilig thuis te brengen. Alles wat mogelijk was is gedaan... en dat allemaal op compleet vrijwillige basis, ook in de nacht.. gedreven door de liefde van een dier.... alle eigen middelen zijn hier voor ingezet...kosteloos voor de hulpvrager….. na 30 uur is Ricky veilig thuis gekomen. Ricky en ik zijn deze mensen eeuwig dankbaar. 

Om andere mensen en dieren in de toekomst nog beter te kunnen helpen zou het fantastisch zijn wanneer het zoekteam over een eigen caddy zou kunnen beschikken waar alle spullen die nodig zijn in paraat liggen zodat er gelijk van start kan worden gegaan. De betrokkenheid en de passie van deze mensen valt niet te omschrijven, ik zou heel graag iets terug willen doen voor deze mooie mensen zodat ze nog vele andere personen en vooral dieren!!! ( nog beter) kunnen helpen in de toekomst 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-04-2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Kim Laske

Kim Laske

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-04-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden