Hoop en verbondenheid: Een nieuw begin, na verlies van huis

Hoop en verbondenheid: Een nieuw begin,  na verlies van huis

Hoop voor mijn hondje en mij in deze ontzettende moeilijke periode.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste vrienden, familie en sympathisante.

Met een zwaar hart deel ik mijn verhaal. Mijn huis en alles wat erin stond is verloren gegaan door onvoorziene omstandigheden van mijn ex partner die ik niet zag aankomen, en ik sta nu aan het begin van 2024 voor de uitdaging van het opnieuw opbouwen van mijn leven.

In deze moeilijke tijd heb ik niet alleen mijn huis verloren, ook een warm nest voor Winter maar ook een gevoel van stabiliteit en veiligheid. 

Ik heb tijdelijk onderkomen gevonden in een opvangtehuis, waar ik stap voor stap ga proberen een nieuwe start te maken. Mijn 14 jarig hondje mocht helaas niet mee en verblijft nu bij 1 van jullie waarvoor ik ontzettend dankbaar ben.

Ik vraag jullie hulp en steun om mijn leven opnieuw op de rails te krijgen. 
Ik ben verzeild geraakt in een web van leugens en bedrog en als donderslag bij heldere hemel ben ik nu ook alles kwijt. Ik had mij als hardwerkende vrouw 2024 anders voorgesteld.

Een kleine bijdrage kan een groot verschil maken voor mijn hondje en mij in het herstellen van de basisbehoeften en het creëren van een nieuw thuis en het aflossen van een put waar ik nu voor moet opdraaien, terwijl mijn ex partner met de horizon verdween. 
 

Alleen kan ik het helaas niet redden en moet ik mijn fierheid laten varen. Ik dacht nooit in deze situatie terecht te komen.

Ik heb een crowdfundingactie opgezet, waar je mijn verhaal kunt lezen en een bijdrage kunt leveren. Elk bedrag, groot of klein, wordt enorm gewaardeerd. Samen kunnen we een verschil maken en hoop brengen in deze uitdagende en zeer moeilijke tijd.

Dank je wel voor je steun, liefde en medeleven. Ik ben zo dankbaar en kijk uit naar een nieuw hoofdstuk met jullie hulp.

Barbara en Winter 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-01-2024 gestart
79x bekeken

Actie georganiseerd door:

Barbara Bosch

Barbara Bosch

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-01-2024 gestart
79x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog