Horecaheld slachtoffer van klassenjustitie

Horecaheld slachtoffer van klassenjustitie

Horecaheld Marco verloor naast zijn café ook zijn woonst, doordat de schatrijke pandeigenaar het contract onterecht opzegde.

 

Wij, de klanten van Het Kleine Café, zamelen geld in om onze knettergekke kastelein te helpen een nieuwe start te nemen na het onrecht dat hem is aangedaan door de schatrijke eigenaar van het pand. 

De gastvrijheid (gigantische schotels gratis frituurhapjes of  Amsterdamse worst) en humor waarmee Marco zijn klanten overlaadde; maakten van hem een ware attractie. Wie Marco echter wat beter kent, weet dat in die stoere borstkas een hart van goud klopt. Zelf zou hij zijn laatste euro geven aan iemand die het lastig heeft. 

Terwijl de hele horecasector zich gewillig naar de slachtbank liet leiden, veegde Marco z'n reet af met de coronaboetes. Zo was hij de enige die de sector en het sociaal-maatschappelijk weefsel uit de regio eigenhandig in stand hield. Het typeert het doorzettingsvermogen en de integriteit van deze ondernemer in hart in nieren.  

Nu Marco alles is afgenomen, is het onze beurt om eens wat voor hem te doen. We richten ons in de eerste plaats naar klanten die Marco en zijn Kleine Café in Aardenburg kennen. Mensen van de kickbox, de biker- en wielerclubs die hij altijd met open armen ontving, de carnavalsverenigingen, leveranciers en brouwerijen die zullen beamen dat Marco een betrouwbare klant was…iedereen die er ooit geweest is.

Daarnaast hopen we op willekeurige nobele bijdragers met een oprecht rechtvaardigheidsgevoel, die deze actie zien. Deze man is in eer en geweten slachtoffer van de regerende klassenjustitie waarin geld primeert op rechtvaardigheid. Jouw gift kan een topkerel uit het dal trekken. Dat is toch stukken persoonlijker dan een gift aan goed doel waarvan je niet weet waar het geld exact voor gebruikt zal worden?!  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 01-03-2024 gestart
4423x bekeken

Actie georganiseerd door:

Justin Van Boxstael

Justin Van Boxstael

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-03-2024 gestart
4423x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog