Hospitalisatie Dagano

Hospitalisatie Dagano
Joke Van Inderdael

Elk beetje helpt om zijn hospitalisatie en medische kosten te betalen 🙏

 

Mijn paard Dagano had al een tijdje problemen met diarree tot op het punt dat er enkel nog water uit kwam.

Gedurende meer dan een jaar zijn er verschillende veeartsen bij geweest en de kosten liepen toen al heel erg op.

Omdat niemand dit opgelost kreeg hebben we hem als laatste redmiddel naar dierenkliniek de bosdreef gebracht voor onderzoeken. 

Hij was er echter slechter aan toe dan we dachten en moest in de kliniek blijven. Zijn albumine en proteïne gehalte waren veel te laag. 

In de kliniek kreeg hij antibiotica, cortisone, pre en probiotica, omeprazole en nog een hele hoop medicatie. Hij is ook 3x getransfauneerd.

Er is meerdere malen een echo genomen waaruit bleek dat zijn darmwand ontstoken was, deze verbeterde gelukkig snel dankzij de medicatie. Ook een rectaal onderzoek, dagelijks bloedonderzoek, mestonderzoek, een gastroscopie en een bioptie zijn gedaan. 

Een groot deel van ons budget is al op gegaan aan veeartsen voorafgaand aan de kliniek. Daarom dat elk beetje kan helpen. 🍀

Tot nu toe waren alle onderzoeken negatief, we wachten enkel nog op de uitslag van de bioptie. Er is wel een vermoeden van de ziekte van crohn of tumoren.

Dagano is 19/10 naar huis gemogen onder streng management en heel veel medicatie die ervoor zorgen dat zijn mest indikt en hij blijft eten. 

In elk geval blijven we nauw in contact met de kliniek en wordt hij streng opgevolgd. Binnen een week volgt weer een bloedonderzoek.

Momenteel lopen de kosten op tot meer dan €4000 en vanwege de langdurige medicatie zullen deze in de toekomst nog hoger oplopen. Mogelijks heeft hij levenslang medicatie nodig. 

Eeuwige dank voor iedereen die ons steunt en helpt 🙏❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17-10-2023 gestart
1275x bekeken

Actie georganiseerd door:

Joke Van Inderdael

Joke Van Inderdael

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17-10-2023 gestart
1275x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog