Hulp opbouw van la Bella

Hulp opbouw van la Bella

Hulp gezocht voor onze geweldige stalbeheerder La Bella, waar de verborgen gebreken aanzienlijk groter zijn dan vertelt

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Opzoek naar de juiste woorden, ook omdat vaak men al afhaakt bij de eerste zinnen bij een gigantisch verhaal. Daarom wil ik in het kort jullie hulp vragen voor een bijzondere vrouw met haar dochter, die vanaf 1 januari onze stal hebben overgenomen. Hun inzet voor het welzijn voor mens en dier is immens groot. Al 10 tallen jaren leef ik in de wereld van paarden, maar nooit heb ik zulke eerlijke, betrouwbare, lieve mensen gekend zoals deze 2 toppers. 
 

Nu zij de nieuwe eigenaren zijn, dag en nacht zich inzetten voor de paarden, maar ook de eigenaren van de paarden. Zoek ik de hulp voor hun dat zij hun echte droom kunnen waarmaken. Zij hebben een aanzienlijk te groot bedrag moeten betalen voor ernstig verborgen achterstallig onderhoud, waar ook wij als huurders maanden of zelfs jaren in voorgelogen zijn. 
Deze 2 toppers proberen in Alle machten alles te herstellen, repareren, veilig te maken wat mogelijk is. Alleen nu raakt het geld dusdanig op, dat hun droom niet werkelijkheid kan worden dan aanzienlijk gedacht. 

O.a dat zij ineens een nieuwe stal moesten opbouwen omdat door onjuiste onderhoud ( verborgen gebreken ). Zij keihard gewerkt hebben aan een andere stal om de paarden een droog onderkomen konden geven die ze verdienen, maar nu een kantine gesloten moet blijven ivm instorting gevaar. En dan nog niet gesproken over de rotte paddock / weiland palen. Door deze behoorlijk verborgen gebreken, heeft ervoor gezorgd dat het geld niet naar de kanalen gaat die zij graag hadden willen realiseren voor onze paarden en eigenaren. En het geld wat ze betaald hebben aan de vorige beheerders, weggegooid geld is, omdat alles kapot bleek te zijn, of zelfs niet meer aanwezig op het terrein. 
 

wie o wie helpt deze 2 toppers, de paarden, maar ook natuurlijk de droom van deze 2 lieve eerlijke betrouwbare lieverd, die welzijn van dieren op nummer 1 hebben staan 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-02-2024 gestart
491x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mandy Richter

Mandy Richter

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-02-2024 gestart
491x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden