Hulp voor dieren in Oekraïne

Hulp voor dieren in Oekraïne
Victoria Bol

Help gewonde, verlaten en mishandelde dieren te redden!

 

We maken ons grote zorgen over de oorlog in Oekraïne en vinden dat we niet achterover kunnen leunen en naar het nieuws kijken over wat er gebeurt.

Mijn naam is Victoria, ik ben geboren in Oekraïne en ik kan niet rustig kijken naar alles wat er in Oekraïne gebeurt.  Dit gebeurt heel dichtbij en we moeten niet aan de kant gaan staan.  Weerloze dieren sterven elke dag, zij zijn niet verantwoordelijk voor deze situatie.  Daarom wil ik zoveel mogelijk dieren helpen die onnodig slachtoffer zijn geworden van deze oorlog.

Na de ontploffing van de waterkrachtcentrale Kakhovskaya in de regio Kherson waren de mensen en dieren in gevaar.

Vrijwilligers uit het hele land worden gestuurd om dieren te helpen die vastzitten als gevolg van de explosie van de waterkrachtcentrale van Kakhovskaya. Veel viervoeters worden door hun baasjes aangelijnd gelaten. De lokale bevolking redt sinds 06.06.23 dieren - tot hun middel in het water en met het geluid van explosies, want nadat de dam was opgeblazen, stopt de dagelijkse beschieting van de Kherson-regio niet.

Er is een constante behoefte aan voer, medicijnen en brandstof.

Al het ingezamelde geld zal worden gebruikt om voedsel, medicijnen te kopen, kooien en volières te bouwen. Veel dieren hebben medische zorg nodig.

Elke donatie zal helpen. Een fotoreportage van hulp zal worden toegevoegd.

GRAAG DELEN AUB🙏

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-06-2023 gestart
249x bekeken

Actie georganiseerd door:

Victoria Bol

Victoria Bol

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-06-2023 gestart
249x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog