Hulp voor mijn katten.. 🐱

Hulp voor mijn katten.. 🐱

Help mijn katten met hun gezondheid

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal, 

Ik heb een actie opgezet voor mijn katten, omdat er iets heel ergs gebeurd is met ze en de tranen komen gewoon uit me ogen elke keer als ik na ze kijk. Van hoe gezonde en volle beestjes het waren… naar kaalheid met wonden.. 

Het verhaal;

dit zijn El Tigre & wubbie; mijn lieve katers van 4 en 5. 
Recent is er aan mij gevraagd een paar dagen op een pup op te letten voor een (vriendin) wegens vakantie En zou hier een bedrag voor krijgen, wat voor mij heel fijn uit kwam omdat ik financieel wat schulden heb.  Ik heb gevraagd of ze wel met de hond naar de dierenarts wilde voor te controleren op parasieten en vlooien enz. uiteindelijk gaf ze aan dit gedaan te hebben en een vriendin geloof je natuurlijk.. 

Echter nadat de week voorbij was en niks aan de hand leek begon de nachtmerrie te beginnen, allemaal dieren en parasieten, (mijn beide katten zijn allergisch voor vlooien). mijn katten zijn helemaal kaal geworden en hebben zelfs wonden. (Zie foto’s die toegevoegd)  

Mijn katten hebben een super erge reactie gekregen, en ik blijf met ze naar de dierenarts gaan. Echter is het voor mij moeilijk om de kosten nog te kunnen betalen soms, ik heb mijn schulden naar achter geschoven voor de katten de kunnen behandelen en dit doe ik met alle liefde voor ze. Maar vervolg behandelingen gaan krab worden, omdat ik nog minstens 2 keer moet gaan. Tevens moet ik elke maand een pipet behandeling doen die mij 30.- per. Stuk kosten, aangezien ik niet de dure kan kopen voor 6 maanden. 
 


mijn vriendin had beloofd de kosten te betalen, echter heeft ze de benen genomen en mij ook geblokkeerd van alles, ik kan niet meer in contact komen en thuis wordt ook niet open gedaan..

Ik hoop dat er mensen zijn die mij kunnen steunen hierin.. elke beetjes helpen. 

mijn dank aan alle die dit gelezen heeft, 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10-11-2023 gestart
111x bekeken

Actie georganiseerd door:

Gwendy Rassin

Gwendy Rassin

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-11-2023 gestart
111x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog