Hulp voor Richard

Hulp voor Richard

Financiële gevolgen na bedrijfsongeval

 

Vrienden van Richard zoeken hulp

Wij de vrienden van Richard zoeken hulp voor hem. Richard was tot voor zes jaar geleden een hard werkende man die naast zijn werk altijd klaar stond om anderen te helpen. Hij was onder anderen buddy bij het Leger des Heils, hielp mensen met het doen van boodschappen, kleine klusjes in en om het huis. tot dat het noodlot toesloeg, een bedrijfsongeval maakte hier een einde aan.

Door het bedrijfsongeval is Richard volledig afgekeurd en leeft nog dagelijks met de gevolgen van het ongeval zowel lichamelijk, psychisch als financieel. Zo kamt hij met veel extra kosten die hij voor het ongeval niet had. Denk daar bij aan gas en licht boodschappen en zorg kosten deze lopen voor hem hoog op waardoor het voor hem  zwaar is om de eindjes aan elkaar te knopen.

Wij de vrienden van Richard proberen nu via een crowdfunding geld bij elkaar te krijgen waarmee Richard zijn hoge energie rekeningen en zorg kan betalen.

Richard komt niet in aanmerking voor energie compensatie omdat hij net 2.80 euro boven de norm zit. Hij kan nergens een lening krijgen omdat zijn inkosten te laag zijn en hij betalingsachterstanden bij de zorgverzekeraar heeft. De gemeentelijke kredietbank heeft ook een nee gegeven dit omdat Richard een eigenhuis heeft. Hij probeert alles om uit de schulden te blijven wat hem naaste de zorgverzekering maar net lukt. 

Richard vecht al zes jaar samen met een letselschade advocaat om de schade die hij door het ongeval opgelopen heeft af te handen tot nu toe zonder resultaat hij is inmiddels de wanhoop nabij vandaar onze crowdfunding. Willen jullie hem helpen? Ons motto met kleine bedragen komen wij samen tot een mooi eindresultaat. 

Namens de vrienden van Richard dankjewel

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18-09-2023 gestart
369x bekeken

Actie georganiseerd door:

vrienden Richard

vrienden Richard

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18-09-2023 gestart
369x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog