Identificatie moordslachtoffer

Identificatie moordslachtoffer
Sander Meyer

Stichting Coldcasezaken heeft (financiële) hulp nodig om een ongeïdentificeerd slachtoffer van geweld (1999) te identificeren

 

对于中文,向下滚动

Op 14 april 1999 deed een schipper een schokkende ontdekking toen hij het dode lichaam van een man naar boven zag komen drijven in de Akersluis in Nijkerk. De man bleek een slachtoffer van geweld. Zijn lichaam was verminkt en verzwaard met stalen kettingen en hangsloten. Het ging om een vermoedelijk Chinese man, maar zijn identiteit is nooit komen vast te staan. 

Ik, oprichter van Stichting Coldcasezaken, denk dat de familie van de man na al die jaren alsnog moet zijn te vinden. Hij had namelijk een hele grote tatoeage van een gekleurde Chinese draak op zijn rug. Zo'n opvallende tattoo moet wel zijn bijgebleven bij de mensen die hem hebben gekend. 

De stichting heeft de krant China Times in Den Haag aangeschreven en gevraagd om hun hulp. Zij hebben meer dan 150.000 Chinese lezers, en de kans bestaat natuurlijk dat één van hen weet wie deze man was. Hoewel de advertentiekosten bij China Times normaal 1500 euro zijn, kreeg Stichting Coldcasezaken wegens het grote maatschappelijke belang een fikse korting van 50%. De kosten zouden dus 750 euro zijn. Voor dat geld komt onze oproep bij hun in de krant en zal deze een halve pagina groot zijn. 

Wij hopen dat er mensen zijn die ons financieel op weg kunnen helpen zodat we de advertentie in de China Times kunnen plaatsen. Alle beetjes helpen, en wie weet lossen we samen dan een cold case op. Bij voorbaat heel erg bedankt!

Het doel is om 790 op te halen, zodat er 750 euro overblijft na de 5% platformkosten van deze website (Steunactie.nl) 
 

Vriendelijke groet,

Sander Meyer
oprichter en directeur 
Stichting Coldcasezaken.


1999年4月14日,一名船长在奈凯尔克的阿克斯路易斯号看到一具男子的尸体漂浮在水面上,他有了一个令人震惊的发现。 事实证明,该男子是暴力行为的受害者。 他的尸体被肢解,并被钢链和挂锁压着。 这可能是一名中国男子,但他的身份从未确定。 我,冷案事务基金会的创始人,相信这么多年过去了,应该还是能找到这个男人的家人。 他的背上有一个很大的彩色中国龙纹身。 如此醒目的纹身,认识他的人一定都记得。 该基金会已致函海牙《华夏时报》寻求帮助。 他们有超过15万名中国读者,当然其中有可能知道这个人是谁。 虽然《华夏时报》的广告费通常为1500欧元,但冷案事务基金会因其巨大的社会重要性而获得了50%的大幅折扣。 因此,费用为 750 欧元。 为了这笔钱,我们的呼吁将在他们的报纸上发表,并占半版。 我们希望有人能在经济上帮助我们,以便我们能在《华夏时报》上刊登广告。 一点一滴都有帮助,谁知道呢,我们可能会一起解决一个悬案。 预先非常感谢您!

 

真挚地,

 

桑德·迈耶 (Sander Meyer) 是 Coldcase 事务基金会的创始人兼董事。

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-01-2024 gestart
363x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Stichting Coldcasezaken

Stichting Coldcasezaken

Actie georganiseerd door:

Sander Meyer

Sander Meyer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-01-2024 gestart
363x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog