Ieder kind verdient mooie feestdagen

Ieder kind verdient mooie feestdagen
Jason Hulspas

Ieder kind verdient mooie feestdagen Vorige jaar hebben wij meer dan 200 gezinnen geholpen . Help je ons ook mee

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ieder kind  verdient mooie feestdagen

Vorige jaar hebben wij meer dan  200 gezinnen geholpen met Sinterklaas en Kerst.

Gezinnen hebben steeds minder te besteden en komen steeds meer in de financiële problemen.

Speelgoed komen vanuit donaties of vanuit kleine partij op koopjes waar door wij meer gezinnen kunnen helpen met de feestdagen en de verjaardag verrassingsdozen gedurende het hele jaar door .

Vorige jaar hebben wij zo goed als alles zelf betaald.

Tevens vergoeden we vrijwilligers de benzinekosten als er spelgoed donaties worden gehaald aan de andere kant van het land en vergoeden wij alle verzend kosten aan lieve donateurs die ons speelgoed verzenden zodat we hier weer kindjes blij mee kunnen maken . 

dozen  plakband flyers inpakpapier snoepgoed enz alles kost centjes en dit alles komt uit onze eigen zak . Zelf werken we heel hard en eigen vervoer is ook nog niet haalbaar voor ons we zijn nog met rijlessen bezig . 

Zonder een beetje hulp van giften en donaties kunnen we dit mooie doel niet voortzetten . Hulp vanuit grote bedrijven of een gemeente zou in de toekomst echt een droom zijn maar tot die tijd kunnen we niet zonder de goedheid van de medemens. 

Acties bij supermarkten of hulp vanuit gemeente is er niet of zelden omdat we niet plaats gebonden zijn maar elk kind Nederland telt voor ons mee ongeacht waar het vandaan komt of waar het woont .

vierde jaar  op rij weer alles zelf bekostigen zou onmogelijk zijn voor ons gezien het toch enorm veel geld kost en we zelf nog  studeren met er naast  een weekend baantje . 

Gezien wij ook meer gezinnen verwachten dit jaar dan vorige jaar is elke steun hard nodig.  Hoe klein deze ook is alle beetjes helpen enorm . 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 01-07-2023 gestart
191x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jason Hulspas

Jason Hulspas

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-07-2023 gestart
191x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog