ik wordt bestolen van mijn eigen levenswerk

ik wordt bestolen van mijn eigen levenswerk

alles wat ik heb zit in een entiteit. mijn ex beroofd mij van mijn deel van de zaak. al 8 jaar juridische kosten. ik ben op.

 

Steun mij in mijn strijd voor gerechtigheid

Mijn ex en ik zijn samen een restaurant begonnen in de regio Eindhoven, waarbij ik in de beginfase aanzienlijke risico's heb genomen, terwijl mijn ex-man aandelen kocht van een koppel dat destijds het restaurant runde, met gebruik van mijn spaargeld. In 1995 begon mijn ex-man met zijn droom en door de jaren heen hebben we samen veel successen geboekt, maar dit ging gepaard met opofferingen aan beide kanten. Het gezinsleven kwam onder druk te staan en ik werd geconfronteerd met een onveilig en instabiel huishouden.

Na verloop van tijd begon mijn ex-man steeds meer afstand te creëren en behandelde hij mij niet langer met respect als partner. In 2017 besloot hij het huis te verlaten en verbrak hij onze relatie. Ondanks herhaaldelijke verzoeken heb ik mijn ex-man nooit kunnen bewegen tot het tekenen van de samenlevingsovereenkomsten die door de notaris zijn opgesteld.

Hoewel er een sterke managementovereenkomst is getekend, hebben we nooit een ontvlechting kunnen realiseren, wat mij nu in een benarde positie heeft gebracht. Ik ben niet volgens procedure nog afspraak ontslagen en heb nergens recht op, hoewel ik op papier veel vermogen bezit (volgens de rechter 25% van het bedrijf). In werkelijkheid kan ik nauwelijks mijn zorgverzekering betalen. Dit komt omdat hij de winstuitkering al 8 jaar heeft stopgezet, ondertussen betaald hij zichzelf wel.

Ondanks dat ik alle relevante instanties op de hoogte heb gesteld van mijn situatie, word ik genegeerd en voel ik me machteloos. Mijn ex-man heeft een kort geding tegen mij aangespannen, waarbij de rechter heeft bepaald dat de woning verkocht moet worden en alles via de notaris moet verlopen. Echter, mijn ex negeert dit vonnis en dreigt mij en mijn bezittingen op straat te zetten, zonder de opbrengst van de woning eerlijk te verdelen.

Ik wil dat mijn ex-man alles netjes laat waarderen door een accountant en mij een voorschot betaalt van 40.000 euro als onderdeel van een minnelijke regeling. Dit voorstel werd echter geweigerd, waardoor mijn advocaat nu een kort geding wil starten om dit af te dwingen. Het probleem is dat ik momenteel niet over het benodigde geld beschik. Omdat ik over die 8 jaar advocaat kosten heb gehad, dit betreft ongeveer 45.000 euro to dusver.

Steun mij alsjeblieft in mijn strijd voor rechtvaardigheid. Elke bijdrage helpt me dichter bij een eerlijke oplossing. Samen kunnen we een verschil maken. Dank je wel voor je steun.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-01-2024 gestart
1050x bekeken

Actie georganiseerd door:

esmé maulabux

esmé maulabux

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-01-2024 gestart
1050x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog