In Memoriam Nikola

In Memoriam Nikola

Op vraag van velen hebben wij een crowdfunding gestart voor Nikola. Alle schenkingen worden gebruikt voor de begrafeniskosten

 
Beschikbaar in:  Nederlands

Na veel verzoeken voor donaties ten goede van de begrafenis van Nikola, hebben wij op deze manier een mogelijkheid gecreeërd om schenkingen te doen. 

De meesten onder jullie weten al dat wij onverwacht afscheid hebben moeten nemen van Nikola. Wij zijn bedroefd, maar oprecht dankbaar voor wat hij tijdens zijn leven voor ons en zovele anderen heeft betekend, voor al het goede dat wij van hem mochten ontvangen, voor de liefde die hij ons heeft gegeven en daarom zijn wij trots op hem voor de rest van ons leven.

Wij bidden en hopen dat hij zijn rust heeft gevonden bij zijn Lieve Heer die in Zijn ondoorgrondelijke wijsheid het behaagde hem op zo'n jonge leeftijd uit ons midden weg te nemen. 

Wij zijn oprecht dankbaar voor alle hartverwarmende condoleances en steunbetuigingen! Weet dat wij dit grote gebaar nooit zullen vergeten en u zullen meenemen in ons gebed. 

Wij willen nog graag benadrukken dat wij absoluut niet verwachten dat u een bijdrage levert aan de begrafenis, maar het meest dankbaar zijn voor een gebed voor zijn zielenrust. 

Moge Nikola lang in onze herinneringen blijven voortleven tot we hem mogen weerzien in de Hemel. 

Après de nombreuses demandes de dons pour les funérailles de Nikola, nous avons créé une opportunité de faire des dons de cette manière.

La plupart d'entre vous savent déjà que nous avons dû dire au revoir à Nikola de manière inattendue. Nous sommes attristés, mais sincèrement reconnaissants pour ce qu'il a signifié pour nous et tant d'autres au cours de sa vie, pour tout le bien que nous avons reçu de lui, pour l'amour qu'il nous a donné et c'est pourquoi nous sommes fiers de lui pour le reste de notre vie.

Nous prions et espérons qu'il ait trouvé son repos auprès de son cher Seigneur qui, dans Son insondable sagesse, s'est plu à le retirer du milieu de nous à un si jeune âge.

Nous sommes sincèrement reconnaissants pour toutes les condoléances réconfortantes et les messages de soutien! Sachez que nous n'oublierons jamais ce grand geste et vous inclurons dans nos prières.

Nous tenons à souligner que nous ne nous attendons absolument pas à ce que vous contribuiez aux funérailles, mais nous sommes très reconnaissants d'une prière pour son âme.

Puisse Nikola vivre longtemps dans nos mémoires jusqu'à ce que nous le revoyions au paradis.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-08-2023 gestart
1075x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lieve Van Overbeke

Lieve Van Overbeke

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-08-2023 gestart
1075x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog