Inaya - dierenasiel in Frankrijk

Inaya - dierenasiel in Frankrijk

De dieren in het asiel hebben jullie hulp nodig🩷

 

Inaya is een dierenasiel in Zuid-Frankrijk. Hier krijgen viervoeters in nood, jong en oud, ziek en gezond, de rust en de plaats om zich te ontplooien en in veiligheid gebracht te worden, hopend op een gouden mandje. Ze richten zich in de eerste plaats op katten, honden, geiten en paarden, maar ook andere dieren kunnen hier opgevangen worden.

Het geld gaat naar de dagelijkse voeding van alle dieren; van hooi en droge voeding tot voedingssupplementen en het afspannen/onderhouden van weiden. Er zijn natuurlijk ook de hopen medische kosten zoals de sterilisaties en de castraties van alle dieren, de aankoop van producten voor ontworming en preventie tegen vlooien, teken, luizen, schurft, … Dan zijn er nog schoonmaakmiddelen voor het onderhoud van de verblijven. Ook tandartskosten en onderhoud van hoeven behoren tot de regelmatige zorgen. Daarnaast zijn er soms onverwachte, zware kosten bij een ziekte, of ongeval. De kostenlijst is oneindig lang.

 

Helaas zijn er in Frankrijk bitter weinig steunmaatregelen voor zo’n privé-initiatieven. En is het dierenleed nog pakken erger dan bij ons. Zowel puppies als kittens worden met regelmaat in of bij de vuilbakken gevonden. De oprichtster zit met de handen in het haar en kan financieel, emotioneel, mentaal als fysiek amper nog verder. Het is dweilen met de kraan open want er komen veel meer dieren binnen dan er terug buiten gaan naar een gouden mandje. Er zijn natuurlijk af en toe helpende handen maar de kosten blijven zich opstapelen voornamelijk voor de dierenkliniek maar ook voor de verdere afwerking van het kattenopvanghuis.

Als je een groot hart hebt voor dieren, doe alsjeblieft een gift. Groot of klein het kan wonderen verrichten voor alle dieren die momenteel in het asiel zitten.

www.inaya.farm

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-02-2024 gestart
332x bekeken

Actie georganiseerd door:

Yana Poorteman

Yana Poorteman

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-02-2024 gestart
332x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog