Internationaal volleybaltoernooi in Italië.

Internationaal volleybaltoernooi in Italië.

Dit jaar is de Utrecht Volleybal Academy geselecteerd om een toernooi in Italië te spelen.

 

Dit jaar is de Utrecht Volleybal Academy geselecteerd om een internationaal toernooi in Italië te mogen spelen. De organisator, Bear Wool Volley, organiseert voor de 19e keer het toernooi, waaraan elk jaar duizenden atleten deelnemen van tientallen Italiaanse clubs en daarbuiten. Het toernooi vindt plaats op 3, 4 en 5 januari 2024 in Biella, Italië.

De Utrecht Volleybal Academy is het initiatief voor talentontwikkeling in de regio Utrecht. In samenwerking met verenigingen in de regio, de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en Sport Utrecht is in september 2021 de Utrecht Volleybal Academy gestart. Een volleybalschool die onderscheidend is, kwaliteit biedt en duurzaam groeit. De trainingen zijn zowel sportspecifiek als sportoverstijgend in bijvoorbeeld voeding en sportpsychology. Dit alles maakt Utrecht Volleybal Academy dé plek voor jeugd talenten in de regio Utrecht om door te stromen naar nationaal niveau. 

De Utrecht Volleybal Academy is een non profit organisatie waardoor de kosten van de toernooien, waaronder het toernooi in Italië, niet kunnen worden vergoed vanuit de Academy. Om onze deelname te kunnen bekostigen zijn wij op zoek naar sponsoren die een bijdrage willen leveren om ons de mogelijkheid te bieden deel te kunnen nemen aan dit toernooi. Dit mogen sponsorbedragen zijn zonder tegenprestatie, maar er is ook een mogelijkheid om zichtbaarheid op kleding te krijgen of wij als deelnemers een eventuele tegenprestatie bieden. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-10-2023 gestart
527x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jayden Van kuil

Jayden Van kuil

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-10-2023 gestart
527x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Sport
Misbruik melden