Invalidenvoertuig gestolen van hulpbehoevende vrouw

Invalidenvoertuig gestolen van hulpbehoevende vrouw
Richie Anthony

Vrouw met lichamelijke beperkingen radeloos na diefstal van invalidenvoertuig

 

Vrouw met lichamelijke beperkingen uit Amsterdam is radeloos nadat haar invalidenvoertuig in de nacht van Dinsdag 09/04/2024 is gestolen. De vrouw die afhankelijk is van haar Canta, ontdekte in de ochtend tot haar grote schrik dat het voertuig uit haar tuin verdwenen was.

Mevrouw vertelt dat ze haar invalidenvoertuig nodig heeft om haar dagelijkse activiteiten uit te kunnen voeren. "Dit voertuig was mijn enige manier om naar buiten te gaan en zelfstandig te zijn. Zonder mijn canta ben ik compleet hulpeloos." De diefstal heeft haar dan ook diep geraakt en ze hoopt dat de dader(s) snel gevonden worden, ook al is ze ervan bewust dat de kans zeer klein is.

De politie is een onderzoek gestart naar de diefstal, maar tot op heden ontbreekt elk spoor van de dader(s). De vrouw doet dan ook een dringende oproep aan eventuele getuigen om zich te melden. "Dit voertuig is voor mij van onschatbare waarde en ik ben ten einde raad. Alsjeblieft, help me mijn armen en benen terug te krijgen."

De diefstal van het invalidenvoertuig heeft niet alleen een grote impact op de vrouw, maar ook op haar omgeving. Haar vrienden en familie leiden mee en hopen dat de dader(s) snel gepakt worden. "Het is hartverscheurend om te zien hoeveel moeite ze heeft om zonder haar invalidenvoertuig te functioneren. We hopen op een spoedige oplossing van deze nare situatie." 

Het is een schrijnend voorbeeld van hoe het gebrek aan respect voor andermans bezittingen grote gevolgen kan hebben voor de kwetsbaarste mensen in onze samenleving. Hopelijk wordt het gestolen invalidenvoertuig snel teruggevonden en kan de vrouw haar leven weer oppakken.

Alvast bedankt!.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-04-2024 gestart
921x bekeken

Actie georganiseerd door:

Richie Anthony

Richie Anthony

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-04-2024 gestart
921x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog