Jacobe gaat voor haar droom: een eigen paard

Jacobe gaat voor haar droom: een eigen paard

Ik ben 14 jaar, rij al 10 jaar en droom al heel lang om mijn eigen paard te houden, te verzorgen en te trainen. Daar ga ik!!!

 

Het is echt tijd om voor mijn eigen paardje te gaan. Sinds ik startte op Manège Boscherhof en bij Paard Centraal droom ik er al van. Maar het is niet simpel. De aankoop is duur en het onderhoud ook. Al mijn centjes zullen naar het onderhoud gaan samen met de steun van mama en papa (je mag natuurlijk altijd blijven steunen zolang deze actie openstaat). 

De aankoop is een andere zaak, daarom deze steunactie. Ik had bijna de kans om een paardje gratis te krijgen omdat ik het verzorgde en de eigenaar kon er niet voor zorgen maar Nescio was te oud voor wat ik wil doen met mijn eigen paard. Ik wil het paardje opleiden, ermee op boswandelingen gaan en wie weet springwedstrijden mee doen. Ik heb dus besloten om een jonger paard - fit genoeg om het zelf op te leiden - te kopen. Ik hoop heel hard dat ik deze droom eindelijk waar kan maken!

Wie wil mij steunen, ik stuur je een foto met mijn nieuwe paard naar je toe als je me steunt. Ik ben je altijd zeer dankbaar. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30-10-2023 gestart
685x bekeken

Actie georganiseerd door:

Olivier Dirickx

Olivier Dirickx

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30-10-2023 gestart
685x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog