Joep

Joep

Help ons de strijd tegen kanker te winnen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Help ons de strijd tegen kanker te winnen - Steun de behandeling van mijn dappere zoon joep! 

Onze wereld is op zijn kop gezet toen we het verwoestende nieuws kregen dat onze zoon is gediagnosticeerd met kanker. (Leukemie)Het is hartverscheurend om te zien hoe hij elke dag vecht tegen deze slopende ziekte. We willen er alles aan doen om hem de beste zorg en behandeling te bieden, maar de kosten zijn overweldigend. 

We hebben besloten om een crowdfunding campagne te starten om financiële steun te vragen aan familie, vrienden en medelevende mensen over de hele wereld. Met jouw hulp kunnen we de medische kosten, reiskosten naar specialistische klinieken, medicijnen en alle andere benodigde kosten dekken. 

Onze zoon is een ware held, met een onuitputtelijke geest en een glimlach die de harten van velen heeft geraakt. Hij verdient het om de best mogelijke behandeling te krijgen en de kans te krijgen om een gezond en gelukkig leven te leiden. Jouw donatie, hoe klein ook, kan een groot verschil maken in zijn leven. 

We willen je bedanken voor je medeleven, steun en eventuele donatie. Jouw bijdrage zal niet alleen helpen bij de behandeling van onze zoon, maar zal ook hoop geven aan alle gezinnen die te maken hebben met deze verschrikkelijke ziekte. 

Samen kunnen we de strijd tegen kanker winnen en onze zoon een kans geven op een betere toekomst. Help ons alsjeblieft deze crowdfunding campagne te delen en deel te nemen aan onze missie om zijn leven te redden. 

Dank je wel voor je steun!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-04-2024 gestart
36x bekeken

Actie georganiseerd door:

Donna Hoeven

Donna Hoeven

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-04-2024 gestart
36x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog