kleine wagen om op werk te kunnen geraken

kleine wagen om op werk te kunnen geraken
katja panis

dreig mijn vast werk te verliezen 10 j dienst omdat ik nachtpost werk en geen auto meer bezit .

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste ,ik ben een alleenstaande mama  42j met 2 tieners die op de hoge school zitten .     zal even mijn verhaal doen 

ik zelf heb een zeer goede  vaste baan ( 8j dienst )waar ik 22u tot 06u werk . ( nu heb ik mij  ziek moeten melden wegens geen vervoer te hebben  naar het werk ) . 

met de fiets of openbaar vervoer is het niet mogelijk door de afstand en mijn werkuren .

ik kan mijn werkgever niet zeggen  dat ik geen vervoer meer heb om te komen werken 

dan gaan zij mij hoogstwaarschijnlijk ontslaan.

en dit is mijn zekerheid van inkomen en dat mijn kinderen kunnen blijven studeren zo dat zij een zeer goed diploma en inkomen hebben later .

ik heb daar vroeger nooit de kans voor gehad door mijn vroegere gezinssituatie papa alcoholisme en mama zwaar depressief .

ik heb altijd beloofd  dit nooit mijn kinderen te ontzeggen hoe de situatie ook is want anders speel je met hun toekomst .

ik had een vriend (  partner ) in huis genomen om hem er boven op te helpen met zijn 5 kinderen tussen 3j en 13j  .

maar deze man heeft volledig misbruik gemaakt van mijn goedigheid  , en heb daardoor met 1 inkomen  grotendeels 9 man moeten onderhouden .

ik heb nog  nooit schulden gehad in mijn leven tot hij op mijn adres was ingeschreven . 

8 maanden later zat ik financieel volledig aan de grond nog nooit mee gemaakt . 

de ene deurwaarder na de anderen van hem gekregen en omdat hij op mijn adres woonden kon ik mee op draaien voor zijn schulden .

liefde maak blind ,voorgelogen , en te goed van hard  . ben zo boos op mij zelf dit niet eerder ingezien te hebben , en dit mijn kinderen aan  gedaan te hebben .

ik ben toen nog 2 flex jobs gaan zoeken ik werkte 75u per week om zijn en ondertussen ook mijn  eigen achterstanden  maar af te kunne  betalen.  en hij hield nooit een job vol . 

en wilde niet mijn inboedel en al kwijtraken waar ik hard voor gewerkt heb . en bij mijn familie kan ik niet terecht door slechte contacten enz door vroeger en ze hebben zelf niets .

uiteindelijk ben ik moeten stoppen met zo veel te werken ik was er volledig onderdoor aan het geraken  en oververmoeid  waardoor mijn vaste job in gevaar kwam door niet meer te kunnen presteren hoe ze gewend waren van mij door de oververmoeidheid en vaker ziek te vallen  .

dus heb ik 2 flex jobs moeten stop zetten waardoor ik een tekort had voor nog alles te kunnen af lossen maar ik was op .

uiteindelijk heb ik hem er uit gezet maar dit was ook een heel gedoe geweest eer ik er van af was geraakt  door de wetgeving met omdat zijn adres bij mij stond  . 

gevolg ben ik nu mijn auto ook kwijtgeraakt nu is alles wel  terug betaald van schulden en gerealiseerd na 1 heel zwaar jaar vol schulden enz .

 maar ik heb geen reserve meer om zo een bedrag in eens te kunnen betalen . en ik kan  jammer genoeg tot 05/ 01/ 2025 geen financiering doen omdat er een bkr melding is die pas 1 j na regulatie verwijderd word .

ik hoop van ganse harte als jullie dit voor mij kunnen mogelijk maken ik heb ook al veel donatie gedaan via hier naar anderen die hulp zochten . 

het voorschieten van het bedrag zo dat ik het maandelijks correct terug betaal  aan de gene op een termijn van  12 maanden kan ook eventueel .

ik ben momenteel nog ziek omdat ik niet op mijn werk  geraak maar mis enorm mijn collega's en wil heel graag terug aan het werk kunnen zo thuis zitten is niets voor mij .

ik hoop van ganse harte dat jullie mijn leven terug licht kunnen brengen en daardoor mijn leuke vaste job kan behouden . en alles terug op orde heb in mijn leven .

ik heb uiteindelijk wel een zeer zware leer les gehad waardoor ik ook niemand meer op mijn adres zal inschrijven .

vriendelijk groet ik jullie katja

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-06-2024 gestart
84x bekeken

Actie georganiseerd door:

katja panis

katja panis

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-06-2024 gestart
84x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog