Laat Ashley niet in de kou staan!

Laat Ashley niet in de kou staan!
Deel deze actie

Bij de grote brand op Riekerhaven gisteren is Ashley alles kwijt geraakt! Haar huis, inboedel en haar geliefde hagedis!

126 donaties
71%
€ 3.560 van € 5.000 ingezameld

Ashley is een getalenteerde, behulpzame, lieve meid, die een hele zware tijd achter rug heeft. Ze heeft te maken gehad met een heftige burn-out en gaat o.a. hiervoor naar therapie. Ze was goed onderweg naar een beter leven, met haar eigen plekje met haar twee huisdieren, Draco, een baardagame (een soort hagedis), en haar nieuwe rescue hondje, Dubke. Nog had ze het moeilijk, omdat dankzij de burnout, van een heel klein inkomen moest rondkomen. Maar, ze bleef altijd haar best doen.

Tot dat afgelopen zondag er brand uitbrak. Ze moesten zo snel mogelijk naar buiten maar ze kwam haar overbuurmeisje op de gang tegen bij het vluchten. Deze had 4 huisdieren en Ashley heeft haar eerst geholpen met een kat naar buiten te brengen. Toen ze voor de tweede keer naar binnen wilde voor haar hagedis, en de laatste kat van het buurmeisje was dit helaas niet meer mogelijk.  Ze vertelde net haar verhaal, hartverscheurend, en zij heeft dringend hulp nodig. Aangezien ze een hart van goud heeft, maar niet iemand die een steunactie voor haar opzet, doe ik dat voor  haar.

Net als alle anderen is zij alles verloren en naar buiten gekomen in haar pyjama. 

Help Ashley asjeblieft!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-11-2022 gestart
2452x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Anneke  Klijn Velderman

Anneke Klijn Velderman

126 donaties
71%
€ 3.560 van € 5.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-11-2022 gestart
2452x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Dit weten we tot nu toe over de brand in Riekerhaven in Amsterdam-Nieuw-West

14 Nov 2022

Door een grote brand in containercomplex Startblok Riekerhaven in Nieuw-West zijn zondag zeker 75 woningen verwoest. Dit weten we tot nu toe over de brand.

Parool

Zes katten en hagedis dood na brand in Riekerhaven

13 Nov 2022

Bij de brand in het containerwooncomplex aan de Voetbalstraat in de wijk Riekerhaven in Nieuw-West zijn zes katten en een hagedis, een zogeheten baardagame, omgekomen. Dat laat de brandweer vanavond weten. Het vuur ontstond vanmorgen in een van de woningen en sloeg snel om zich heen. Hierdoor raakten tientallen bewoners hun huis kwijt. 

AT5
Andere acties in: Brand
Misbruik melden