Mijn grootmoeder is alles kwijt door oplichting - win ballonvaart

Mijn grootmoeder is alles kwijt door oplichting - win ballonvaart

Mijn grootmoeder werd op een laffe manier opgelicht. Ze is méér dan al haar geld kwijt. Alle hulp is welkom!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn grootmoeder (78jaar) werd op goede vrijdag opgebeld door iemand die zich uitgaf voor een bankmedewerker. Ze wisten heel veel persoonlijke info van haar doordat ze vooraf een virus op haar pc hadden gezet en met enkele smoesjes hebben ze haar “gedwongen” om mee te werken. Zo blokkeerden ze haar bankkaarten, maakten ze de spaarrekening leeg (letterlijk €0) door elektronica aan te kopen in Nederland etc. Daarnaast hebben ze nog eens haar Visa geplunderd om bij Media Markt elektronica te kopen, met geld die ze dus al niet meer had! 

Hoewel we snel alles blokkeerden nadat ze ons dit gemeld had, was het kwade al geschied. Ze is 78 jaar en ik wil haar zooooo graag helpen. Financieel springen we uiteraard bij, maar ik wil niet dat ze de rest van haar leven moet tellen en moet leven met de gedachte dat ze ‘schulden moet afbetalen’. Ze zit helemaal in zak en as. We hebben reeds klacht ingediend bij zowel de politie van België als die van Nederland, maar ze geven ons geen enkele hoop. Ook de bank kan niet helpen om de tegoeden terug te halen. Ze heeft haar ganse leven hard gewerkt en is op deze oneerlijke manier meer kwijt dan ze heeft! 

Willen jullie helpen? Alle kleine beetjes kunnen voor haar een wereld van verschil maken. Omdat we alles willen doen en we niets voor niets willen, schenken we onder de schenkers een ballonvaart weg bij Ballonteam Lips. Per €10 krijg je een kans. Dit kan enkel indien je niet anoniem schenkt. De datum van de uitreiking wordt later medegedeeld.

 

 ------------------------------------------------

Platformkosten Steunactie rekent een vergoeding van 6% inclusief 21% BTW (5% exclusief BTW) over het gedoneerd bedrag. 

Minimum donatie bedraagt €5,-. 

De vaste transactiekosten zijn €0,60 inclusief BTW (€0,50 exclusief BTW) per donatie. Dit bedrag dekt de kosten van het ontvangen en verwerken, beheren en uitbetalen van de donaties.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10-04-2024 gestart
43x bekeken

Actie georganiseerd door:

Daphne Devolder

Daphne Devolder

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-04-2024 gestart
43x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog