Mijn lieve reis-auto weer als nieuw

Mijn lieve reis-auto weer als nieuw
Floris Hammer

Mijn Landcruiser, 13 jaar geleden gekocht voor een epische reis door Afrika, ondergaat een levensreddende operatie.

 

Vorig jaar was het moment-dat-je-wist-dat-zou-komen daar, toch nog eerder dan verwacht: bij de APK bleek hij te roestig om nog goedgekeurd te worden. Een heel proces van opties onderzoeken en verkoop overwegen verder, volgde een prachtige reis naar de Balkan. De auto is nu in Macedonië achtergebleven waar hij grondig wordt opgeknapt. Alle roestige delen (gelukkig alleen aan de carrosserie, motorisch en qua chassis is hij nog top in orde) worden helemaal uitgezaagd en er wordt nieuw plaatwerk ingelast. 

De body wordt van het chassis gelift om ook de bodem en de ophangpunten goed te kunnen repareren. Alles wordt schoongemaakt en gerepareerd.

De prachtige schilderingen die in Malawi door schoolkindjes zijn gemaakt gaan helaas verloren, want hij moet ook helemaal worden overgespoten. Als het goed is ziet hij er na afloop weer als nieuw uit.

Ik kijk er enorm naar uit om met deze prachtige auto ook de volgende 13 jaar weer mooie reizen en uitstapjes te kunnen maken, en jullie hulp wordt enorm gewaardeerd!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-01-2024 gestart
179x bekeken

Actie georganiseerd door:

Floris Hammer

Floris Hammer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-01-2024 gestart
179x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Creatief Hobby
Misbruik melden