Moedersdroomhuis en begravenis

Moedersdroomhuis en begravenis

Help onze vriend geld inzamelen voor zijn moeder's droomhuis en begrafeniskosten.

 

Beste familie, vrienden en gulle gevers,

Met pijn in ons hart delen wij het verdrietige nieuws dat de moeder van onze dierbare vriend op 22 juni 2024 is overleden. Tijdens haar laatste dagen in het ziekenhuis, ondanks haar eigen situatie, bleef ze vol enthousiasme praten over het nieuwe huis dat haar zoon op het punt stond te kopen. Ze maakte plannen en droomde ervan hoe ze het huis samen zouden inrichten en er mooie herinneringen zouden maken.

Nu zij er niet meer is, wilt hij haar droom alsnog werkelijkheid laten worden. De aankoop van de woning betekent niet alleen een nieuwe start voor hem, maar ook een manier om de herinnering aan zijn moeder levend te houden. Helaas komt hij momenteel €45.000 tekort om de koop van het huis te voltooien, mede door de kosten van de begrafenis van zijn moeder.

Met vrienden en familie hebben we al een deel van het bedrag kunnen inzamelen, maar we hebben nog steeds hulp nodig om de laatste puntjes op de i te zetten. We willen een actie starten om te ondersteunen in deze moeilijke tijd en hem te helpen het huis te kopen dat zoveel voor hem en zijn moeder betekende.

Elke donatie, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij het verwezenlijken van deze droom. We zouden het enorm waarderen als je ons wilt helpen door een bijdrage te leveren of door deze oproep te delen binnen je netwerk.

Hoe kun je helpen:

  1. Doneren: Elke bijdrage is welkom en helpt ons om het benodigde bedrag te bereiken.
  2. Delen: Verspreid deze oproep binnen je eigen netwerk via sociale media, e-mail, of mond-tot-mondreclame.
  3. Steun: Een bemoedigend woord of gebaar kan ook veel betekenen voor in deze moeilijke tijd.

We danken jullie oprecht voor alle steun en betrokkenheid.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-06-2024 gestart
38x bekeken

Actie georganiseerd door:

H G

H G

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-06-2024 gestart
38x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog