Nieuwe rolstoelfiets voor Rob

Nieuwe rolstoelfiets voor Rob
Rob van der Eijk
Deel deze actie via:

de aanschaf van een nieuw rolstoelfiets die niet vergoed wordt uit normale vergoedingen voor mensen met een rolstoel

 

Mijn naam is ROB van der Eijk, ik ben nu 36 jaar . Vlak na mijn vroeggeboorte heb ik een hersenbloeding gekregen waardoor ik met een zware handicap mijn verdere leven heb moeten inrichten en ook al direct te maken kreeg met een rolstoel. Mijn dokters hadden voorspeld dat ik niet veel zou kunnen maar iedereen in mijn omgeving vindt dat ik inmiddels toch al heel veel heb bereikt . Ik leef in Beneden Leeuwen in een mooie woonvorm waar ik samen met 11 andere jongeren woon en waar ik het heel goed naar mijn zin heb. Uiteraard maak ik gebruik van veel hulpmiddelen, waarvan het meeste - maar helaas niet alles !- vergoed wordt vanuit mijn zorgbehoefte .Vooral rondom vrijetijdsbesteding , is er echter steeds minder mogelijk.             

In 2006 heb ik een rolstoelfiets kunnen aanschaffen waar ik heel veel gebruik van heb gemaakt, maar deze is pas geleden, afgekeurd na een ongeval waarbij ik zelf hard ben gevallen. Bij deze fiets kan ik met de rolstoel erop rijden en worden vastgezet. De fiets wordt dan bestuurd door mijn ouders of mijn zus en nu ook door mijn persoonlijke begeleidsters . Ik zou nu heel graag een nieuwe fiets krijgen en die heb ik uitgezocht met mijn moeder, maar helaas wordt dit niet meer vergoed via het WLZ. De offerte komt uit op bijna € 10.000 (!) = € 9.861,23 . Dat kan ik uiteraard niet zelf betalen vanuit mijn Wajong uitkering . Dus ben ik nu op zoek naar lieve mensen of ook naar bedrijven die mij financieel willen ondersteunen om de aanschaf van deze fiets toch mogelijk te maken. Ik ga er intussen stiekem zelf wel vanuit dat dit wel zou kunnen lukken en wil daar zelf ook heel veel voor doen.

Elke bijdrage groot maar ook klein is van harte welkom en kan worden doneert door op de NU DONEREN knop te klikken.

Van familie heb ik inmiddels een bijdrage van  € 2.500 toegezegd gekregen en met de al ontvangen bijdragen van deze actie via crowd funding heb ik dus nu nog ongeveer € 7.000 nodig .. !!!

Ik zal in elk geval alle geldgevers informeren over de hopelijk geslaagde uitkomsten van deze actie. Ik dank iedereen in elk geval nu al bij voorbaat van harte

Rob van der Eijk, Wielstraat 90, 6658 BE Beneden Leeuwen      

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-02-2023 gestart
557x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

Goed doel voor Rob van der Eijk

Actie georganiseerd door:

Rob van der Eijk

Rob van der Eijk

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-02-2023 gestart
557x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog