Nog zoveel plannen, nog zoveel te doen maar door het noodlot getroffen

Nog zoveel plannen, nog zoveel te doen maar door het noodlot getroffen

Door een sport ongeval is mijn vriend René om het leven gekomen. Met deze actie wil ik graag het gezin financieel steunen.

 
€ 0 ingezameld

Beste (sport) vrienden, familie, kennissen en iedereen die René wel of niet gekend heeft.

Op 7 mei 2023 stond de wereld voor mij en vele anderen even stil.

Eén van mijn beste vrienden René Boon heeft op 55 jarige leeftijd het leven gelaten tijdens het beoefenen van zijn geliefde sport tijdens een wedstrijd in het verre Tsjechië. Het bericht van René zijn overlijden sloeg in als een bom.

NEE….niet René…. René die altijd klaar stond voor iedereen.

René die steeds voor iedereen een glimlach bij zich had.

Dit kon niet waar zijn.. dit mocht niet waar zijn. Maar helaas. Het was en is nog steeds niet te bevatten. Woorden schieten nog steeds te kort. Hoe moet het nu verder met zijn vriendin Angela en hun twee dochtertjes en zijn drie kinderen uit zijn vorige relatie.

Voor René stond zijn gezin op NR 1… hij kon zo genieten van de bezigheden van zijn kinderen. Zijn liefde voor de zijspansport, waar René op vele vlakken actief is geweest, behoorde nog steeds tot zijn bezigheden tot deze noodlottige dag op 7 mei.

Na het ongeval moest er een hoop geregeld worden, allereerst moest René terug naar België gerepatrieerd worden. Bovenop het verdriet heeft dit de familie heel veel moeite en euro`s gekost om René weer thuis te krijgen.   Toen hij éénmaal thuis was volgde de uitvaart. “De laatste groet”… wat was dat een ontzettend moeilijk moment. Toen dit alles achter de rug was brak er voor het gezin van René een hele rompslomp van geregel aan, van papierwerk tot de financiële situatie van nu en voor de toekomst van het gezin. Naast de kosten van de repatriëring waren er ook nog de kosten van de uitvaart en de afwikkelingskosten. Een heel kostenplaatje te zwaar om te dragen voor het gezin.

Daarom kan ik als vriend van René en zijn gezin niet nodeloos blijven toekijken en daarom vraag ik ook aan jullie om jullie steentje bij te dragen zodat in de toekomst de kinderen een zo normaal mogelijke toekomst tegemoet gaan waarin er ruimte is voor een leuke uitstap, een paar daagjes naar zee, studeren en nog zoveel meer waar elk kind recht op zou moeten hebben. Maar daarvoor zijn centjes nodig…. door bovenstaande onkosten en nu op 1 loon verder te moeten, is de financiële situatie erg zwaar.   Als goede vriend van René en zijn gezin vraag ik aan iedereen een beetje financiële steun. Groot of klein elke euro zal welkom zijn. En hopelijk kunnen we Angela en de kids zo een beetje ondersteunen. Zij zullen u zeer dankbaar zijn. Laten we samen één grote familie zijn met ons hartje op de juiste plaats.

Met vriendelijke en dankbare groeten 

Sven Verbrugge

Greetz

Svenson                                                                

                                                                                 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-07-2023 gestart
12591x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sven Verbrugge

Sven Verbrugge

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-07-2023 gestart
12591x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden