Noodhulp voor Gaza - Onder bombardementen en belegering

Noodhulp voor Gaza - Onder bombardementen en belegering
Nura Mezieni
Deel deze actie via:

Noodhulp voor ontheemden uit Noord-Gaza - Verzamelen van voedsel, water, medicijnen en tenten

 

**Huidige situatie:**

Bewoners van Noord-Gaza ervaren verschrikkelijke omstandigheden vanwege conflicten en onrust, wat velen heeft gedwongen om naar het zuiden te vluchten op zoek naar veiligheid. Deze ontheemden leven onder zware omstandigheden, waarbij ze tekortschieten in basisbehoeften zoals voedsel, water en medicijnen, terwijl ze dringend behoefte hebben aan fatsoenlijke onderkomens.

 

**Doel van de campagne:**

Het doel van deze inzamelingscampagne is om hulp en ondersteuning te bieden aan meer dan een miljoen ontheemden uit Noord-Gaza. De campagne beoogt voedsel, water, medicijnen te verstrekken en tenten te bieden om deze ontheemde families onderdak te geven.

 

**Hoe kun je bijdragen:**

- Je kunt financiële donaties doen om essentiële benodigdheden aan te schaffen en te leveren aan de ontheemden, wat helpt bij snelle en efficiënte hulpverlening.

- Daarnaast kun je ook directe materiële donaties leveren van voedsel, water, medicijnen en tenten.

 

**Hoe zullen donaties worden gebruikt:**

"Alle donaties die via deze inzamelingsactie worden verzameld, zullen worden gestuurd naar de Palestijnse Rode Halve Maan in Gaza. Het doel hiervan is het ondersteunen van humanitair werk en het bieden van noodhulp aan ontheemde en getroffen mensen als gevolg van de voortdurende bombardementen en blokkades. De Palestijnse Rode Halve Maan is een betrouwbare humanitaire organisatie die zich inzet voor medische zorg en menselijke ondersteuning voor de lokale gemeenschap, en zal de bestemming van de donaties zijn om ervoor te zorgen dat de hulp snel en effectief bij degenen in grote nood terechtkomt."

 

**Bedankt voor je steun:**

We waarderen je royale steun aan deze campagne. Jouw bijdrage zal aanzienlijk helpen om de situatie van deze ontheemden te verlichten. We zullen serieus ons best doen om directe hulp te bieden en zorg te dragen voor deze ontheemde families.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-10-2023 gestart
217x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Palestijnse Rode Halve Maan Vereniging

Palestijnse Rode Halve Maan Vereniging

Actie georganiseerd door:

Nura Mezieni

Nura Mezieni

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-10-2023 gestart
217x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog