Noodsituatie

Noodsituatie

Ik heb al 5 jaar financiële problemen, noodzakelijke dingen die echt belangrijk zijn kunnen gewoon niet, waar is het Licht ?

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo iedereen,

Ik ga hier geen ellenlang verhaal schrijven ik hou het kort en bondig. Voor het eerst veel mensen durven niet uitkomen voor hun financiële problemen wel 1 ding ik schaam me niet, is het zo dan is het zo. Ik ben al een lijdensweg van 5 jaar aan het afleggen waarin ik het heel moeilijk heb en enorm veel verdriet, mentaal en fysiek is het heel zwaar. Ik ben normaal geen klager, ik ben een echte vechter en heb een heel sterk karakter, een ijzeren wil en doorzettingsvermogen. Maar soms in het leven komen we gewoon de verkeerde slechte mensen tegen die u helemaal pluimen en naar beneden trekken. Ik zet de steunactie op uit noodzaak, het is puur voor noodzakelijke dingen zoals eten, medicijnen en belangrijke rekeningen die zeer dringend moeten betaald worden. Elke euro is belangrijk en helpt ! Ik bid veel tot God, ik hoop dat mijn gebeden ooit gehoord worden. 
Zeer grote dank voor iedereen die helpt. Ik wacht in bepaalde situaties nog steeds op gerechtigheid en ik zal er eeuwig op wachten. Els xxx

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-01-2024 gestart
37x bekeken

Actie georganiseerd door:

Els Boone

Els Boone

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-01-2024 gestart
37x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog