Norah Wish to Walk

Norah Wish to Walk

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo, mijn naam is Norah en ik ben 3. Toen ik 10 maanden oud was, kreeg ik de diagnose hersenverlamming als gevolg van een hersenletsel opgelopen rond de tijd van mijn geboorte. Door een last minute annulering heb ik de kans om in februari 2024. naar Amerika te reizen voor een levensveranderende operatie. Mijn droom is om te kunnen lopen. Kun je me alsjeblieft helpen het geld in te zamelen zodat mijn droom uitkomt?

 

Er is geen remedie voor hersenverlamming, maar na veel onderzoek en praten met andere CP-families hebben mijn mama en papa een aanvraag ingediend bij de wereldberoemde neurochirurg Dr T.S Park (St Louis Children's Hospital, Missouri) voor levensveranderende SDR (selectieve dorsale rhizotomie) chirurgie. Bij een SDR-operatie worden mijn beschadigde sensorische zenuwvezels doorgesneden om mijn pijnlijke spierspasmen permanent te elimineren. Dr Park, die meer dan 4.000 van deze operaties heeft uitgevoerd, zegt dat ik een uitstekende kandidaat ben en denkt dat ik met veel postoperatieve therapie en hard werken in staat zal zijn om te lopen en een pijnvrij leven te leiden.

 

Ik ben een typische 3-jarige die dol is op muziek, Paw Patrol en spelen met mijn neven en vrienden. Ik zou niet blijer kunnen zijn voor een toekomst zonder pijn en een kans om mijn leven ten volle te leven.

 

Alle donaties zouden de wereld voor mij betekenen x

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-06-2023 gestart
86x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lior Weber

Lior Weber

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-06-2023 gestart
86x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog