Ondersteun Irmy en Jacques Vos na oplichting

Ondersteun Irmy en Jacques Vos na oplichting

Jacques en Irmy zijn helaas door een (slimme) truc opgelicht waardoor ze hun gespaarde geld kwijt zijn. Geld wat nodig was.

 
€ 0 ingezameld

Jacques en Irmy hebben tijdens hun werkende leven goed gedacht aan het wegzetten van wat geld. Het geld welke bedoeld was voor samen leuke dingen doen, de uitvaart(en) en voor Irmy als Jacques weg mocht vallen. Beide kampen namelijk met een medisch dossier. Irmy lijdt sinds aan ‘Leber Opticus Atrofie' (LOA/LHON) waardoor ze inmiddels nog maar minder dan 1% ziet. Jacques kreeg in 2019 de diagnose van een agressieve vorm van prostaatkanker welke niet te genezen is. De ziekte is momenteel ’onder controle', maar blijft een sluipende. 

Ondanks dit alles zetten ze zich heel hard in om er voor andere te zijn. Irmy is onder andere ‘Toegankelijkheidsteam Laren’ gestart waarmee ze probeert Laren toegankelijker te maken voor ouderen en mensen met een beperking. Jacques is onder andere voorzitter van de ‘Derde Helft’ in Laren die voor 55-plussers activiteiten organiseert met als doel mensen bij elkaar te brengen.

Zoals je leest; goede mensen die bijna alleen maar aan anderen denken. Ook Jacques wilde het maar perse goed geregeld hebben voor Irmy als hij er niet meer is. Maar door een truc zijn ze opgelicht en is hun gehele spaarpot gestolen en zitten ze met lege handen. Middels deze actie willen we proberen om hun te helpen en uit de zorgen te halen. Eveneens een blijk van steun voor deze lieve mensen, die altijd zo'n grote steun zijn voor anderen. 

Help je mee?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-04-2024 gestart
1657x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Hidde de Brabander

Actie georganiseerd door:

Hidde de Brabander

Hidde de Brabander

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-04-2024 gestart
1657x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog