Ondersteuning bij juridische bijstand

Ondersteuning bij juridische bijstand
A Eshuis

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste medemens,

Graag wil ik u om ondersteuning vragen voor juridische bijstand en advies in de strijd tegen het absolute onrecht waarbij directeuren/bestuurders in intimiderende gezags-en machtsverhoudingen hun wanbeleid trachten af te wentelen op ondergeschikten. Dit zijn zeer verwerpelijke praktijken en de (juridische) gevolgen hiervan leveren schrijnende situaties op voor de betrokken ondergeschikten. Dit speelt helaas nog dagelijks in de praktijk en hier is nog steeds onvoldoende aandacht voor  gebleken. Helpt u mij? Alstublieft?

Elke bijdrage is méér dan welkom om deze misstanden aan de kaak te stellen alsmede tegen alle instanties te vechten die weg kijken. Alstublieft, help mij én in de toekomst vele anderen om onze krachten te bundelen tegen directeuren/bestuurders welke misbruik denken te kunnen maken van hun ondergeschikten. 

Het is mijn enige optie om vanuit een bijna onmogelijke positie via een crowdfunding terug te kunnen vechten tegen dit onrecht en misbruik om daarna óók via een meldpunt/stichting lotgenoten te kunnen ondersteunen om samen een krachtige vuist te kunnen maken tegen dergelijk bestuur. Ervoor te zorgen dat óók zij kunnen terug vechten en daardoor niet ten onrechte, en buiten hun schuld om en tegen hun wil, in onrechtvaardige en schrijnende situaties verzeild raken. Ik ben u alvast intens dankbaar voor uw meedenken en uw steun. Deze wanpraktijken moeten via een meldpunt /stichting ook openlijk aan de kaak worden gesteld.

Deze ellende waarin je als ondergeschikte terecht komt en tegen muren op loopt, mag niemand, niemand in de toekomst nog kunnen overkomen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-03-2024 gestart
77x bekeken

Actie georganiseerd door:

A Eshuis

A Eshuis

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-03-2024 gestart
77x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Juridisch
Misbruik melden