Ondersteuning bij opvangen (ex-)zwerfkatten ♡

Ondersteuning bij opvangen (ex-)zwerfkatten ♡
Suus Vanwee

Met veel passie red ik thuisloze katten van de straat. Deze voorzie ik van medische zorg en socialiseer ze om te herplaatsen.

 

Al sinds 2017 ben ik actief in de rescuewereld op het gebied van zwerfkatten. Ik stel ze veilig, breng ze onder in no-kill opvangcentra of vang deze op binnen mijn eigen stichting welke sinds 2023 officieel is opgericht.

Met regelmaat ga ik op pad om de katten welke geen (t)huis hebben veilig te stellen. Hier gaat vaak veel tijd aan voorbereiding en inzet in zitten. In de loop der jaren hebben we onszelf binnen de stichting voorzien van de benodigde materialen en veel ervaring en kennis opgedaan.

Onze gastgezinnen vangen vooral de drachtige katten, moederpoezen met kittens en weeskittens (fleskittens en zelfstandige) op. De volwassen verwilderde katten komen veelal bij mij in opvang.

Als stichting dragen we veel kosten voor dit alles zelf. Daarom vragen wij geregeld om hulp van de lieve mensen om ons heen, welke ons volgen en steunen.

Bij het herplaatsen van een kat vragen wij een vergoeding voor de gemaakte kosten, deze gaan terug in ons potje wat speciaal opgezet is om de (ex-)(zwerf)katten te helpen.

Onze stichting heeft de de naam “Elke Kat Telt”. Want dat is wat ons onderscheid van de rest, elke kat telt echt voor ons…

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-05-2022 gestart
1158x bekeken

Actie georganiseerd door:

Suus Vanwee

Suus Vanwee

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-05-2022 gestart
1158x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog