Onderwijs in Tanzania

Onderwijs in Tanzania
Ayla Wellhüner

Wil jij mij helpen om kinderen in Tanzania te helpen?

 

Als leerkracht basisonderwijs op Basisschool Koningshaven in Tilburg zie ik dagelijks aan de lachende gezichtjes van “mijn” kinderen hoe vanzelfsprekend het is dat ze elke dag van gedegen onderwijs kunnen genieten.

Ik ben Ayla Wellhüner en in de zomer van 2023 ga ik drie weken van mijn tijd en kennis delen met kinderen in Tanzania. Wat ga ik doen? Ik ga aan de slag als leraar op een Engelstalige basisschool in Iringa. Dit doe ik via vrijwilligwereldwijd.nl.

Omdat dit project kosten met zich meebrengt, ben ik op zoek naar jou om mij te helpen de kinderen in Tanzania te helpen. Hiervoor ben ik op zoek naar totaal 3000 euro.

Dit geld zal gebruikt gaan worden voor de reis, verblijf, onderwijsmaterialen, sport- en spelmaterialen, verzorgingsproducten, ect, ect…..

Aan het bereiken van elke mijlpaal is een actie verbonden. De mijlpalen zijn een totaal van de tot dan ingezamelde donaties.

Wat kan je verwachten?

  • Voor elke totaal ingezamelde 50,00 euro plaats ik een ‘wist je dat…’ over het onderwijsproject, Tanzania of over mijzelf.
  • Voor elke totaal ingezamelde 100,00 euro leer ik jullie een woordje Swahili.
  • Voor elke totaal ingezamelde 200,00 euro verloot ik een souvenirtje uit Tanzania.
  • Voor elke totaal ingezamelde 250,00 euro krijg je door middel van een foto een uniek kijkje in de wereld van een kind in Tanzania.
  • Voor elke totaal ingezamelde 500,00 euro plaats ik een video van het onderwijsproject of mijn activiteiten in Tanzania.
  • Voor elke totaal ingezamelde 1000,00 euro verloot ik een persoonlijk schilderij gemaakt door mijn moeder.

Volg mij op Instagram via ayla.in.tanzania. Hier kan je mijn voorbereidingen en mijn reis volgen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-03-2023 gestart
979x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ayla Wellhüner

Ayla Wellhüner

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-03-2023 gestart
979x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog