Ontwaken in een nachtmerrie

Ontwaken in een nachtmerrie

Inzamelactie voor mijn broer om de gerechtskosten te kunnen dekken na het verlies van zijn drie kinderen.

 

Ruim vier jaar geleden bracht mijn ex-schoonzus haar drie kinderen om het leven, terwijl mijn broer (de vader) lag te slapen in de kamer ernaast. 

Tot op vandaag hebben noch mijn broer, noch mijn familie en omgeving enige vorm van empathie, respect of berouw gezien bij haar. Sterker nog, de feiten werden telkens op anderen afgeschoven, zodat ze zichzelf in een slachtofferrol kon plaatsen. 

Men zou verwachten dat, wanneer iemand dergelijke feiten heeft gepleegd, men toch bereidwillig zou zijn om de bijkomende juridische rompslomp zo snel mogelijk af te wikkelen. Dit is echter niet het geval. Mijn broer is ook hierin de meest benadeelde.

De rechtsbijstand komt niet tussen voor de kosten van de advocaat, ondanks dat mijn broer een rechtsbijstandsverzekering heeft. Het drama heeft zich immers binnen het gezin afgespeeld. Indien een wildvreemde de feiten had gepleegd, dan was het anders geweest.

Het verlies van de kindjes heeft bij velen diepe wonden geslagen en we kunnen niet anders dan ermee te leren leven, maar daarvoor is er tijd en rust nodig. Omwille van die reden heb ik (de zus) een crowdfunding opgestart. Zodat er eindelijk tijd en rust kan gevonden worden om het verlies enigszins te kunnen verwerken, zonder de bijkomende en onnodige financiële stress.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-11-2022 gestart
21616x bekeken

Actie georganiseerd door:

F. M.

F. M.

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-11-2022 gestart
21616x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Juridisch
Misbruik melden