Onze luna is onverwachts overleden

Onze luna is onverwachts overleden

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Onze Luna

Na omstandigheden moest ik mij Luna (Amerikaanse Bulldog) bij iemand onderbrengen omdat ik op straat stond , altijd voor haar betaald voor voer enzovoort .

Afgelopen zaterdag heeft de persoon mij een SMS gedaan ik kom Luna brengen en zorg dat je thuis bent zonder reden maar ook weer niet want ze is incontinent dat zeg hij maar vanaf dat ze bij me is nergens last van en vanaf afgelopen zaterdag is weer bij ons gekomen en zeker niks in ons huis gedaan en ze was aardig opgebloeid in deze dagen . Ik laat haar smiddags nog uit 10 november smiddags en savonds wil ik haar weer uit laten en ze zakt in elkaar , ze loopt nog naar beneden van 2 hoog en buiten zakt ze nog helemaal in elkaar en met drie man haar naar boven moeten tillen toen levende ze nog en bij onze voordeur was het gedaan nog renamatie gedaan maar mocht niet meer baten . Ze ligt nog bij ons in woonkamer en morgen bel ik een dierencrematie  dat ze haar op kunnen halen en ik wil haar graag alleen laten cremeren  maar geen geld voor dus hoop dat jullie mij kunnen helpen dat ze toch bij mij/ons thuis is in een urn en dat heeft ze verdiend !!

 

Ons meissie is 10.5 jaar geworden 

 

Ik zou echt dankbaar zijn als jullie mij kunnen helpen . Prijs staat er onder en luna weegt 40 kg en ze word persoonlijk gecremeerd .

 

Alleen de urn nog niet want die moeten we nog uitzoeken .

 

RUST ZACHT LUNA 🌟

Alvast bedankt !!

 

 

Groet Richard en Marina

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-11-2023 gestart
101x bekeken

Actie georganiseerd door:

Richard Huisman

Richard Huisman

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-11-2023 gestart
101x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden