Op naar het WK in Lahti, Finland 2023.

Op naar het WK in Lahti, Finland 2023.

Een droom die werkelijkheid wordt. Wereld kampioenschappen in Lahti, Finland. Doorloop jij samen met mij de laatste loodjes.

 

Mijn passie ligt in de sport en vooral in de lange afstanden in de mooie Triathlon sport. In februari 2023 heb ik mij gekwalificeerd in 70.3 Ironman Muscat, Oman met een 2e plaats overall en 1e plaats in mijn leeftijdscatogorie met een tijd van 4:06;37 waarmee ik mij direct heb geplaats voor het WK in Lahti, Finland op 27 augustus 2023 een droom die uitkomt.

Om op topniveau te komen, moet ik heel erg hard werken. Met de nodige samenwerkingen met voeding en kledingmerken kan ik de verschillende disciplines goed uitvoeren. Daarnaast werk ik ook en doe ik andere klusjes ernaast om het allemaal te kunnen bekostigen. 

Toen ik 13 maanden oud was kreeg ik nierkanker, waarbij 1 nier verwijderd werd. Na het weg halen van mijn nier en jaarlijkse controles ben ik al vrij snel gezond verklaard en ga ik met 1 nier door het leven. Ik steun ook hiermee de actie KWF Kankerbestrijding. Toch op topsport niveau moet ik er rekening mee houden dat ik genoeg vocht binnen krijg. 

Om de weg optimaal te kunnen bewandelen richting het WK in Lahti, Finland vraag ik een bedrag om de reis en extra middelen te kunnen bekostigen. Het overgebleven bedrag zal ik doneren aan de KWF Kankerbestrijding wat enorm voor mij betekend dat er steeds meer onderzoeken kunnen worden gedaan zodat de overlevingskans steeds en steeds groter word. Bij het doneren van het overgebleven bedrag laat ik ook graag zien op mijn Social-Media kanaal.

Zou jij graag een onderdeel willen zijn om de laatste weken te bewandelen met mij richting het ultieme droom en tegelijkertijd automatisch een bijdrage te doen voor de KWF kankerbestrijding? Voor de grotere bedragen ( bedrijf ) is het altijd mogelijk om op de kleding en/of Social-Media bekendheid op laten doen ‘in overleg'

Mijn verhaal richting het WK kunt u volgen op https://www.instagram.com/bvanrutten/

Alvast waanzinnig bedankt voor alle bijdragen die er zullen volgen, klein of groot, die mijn droom helpen realiseren!!

Bryan.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18-07-2023 gestart
209x bekeken

Actie georganiseerd voor:

KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding

Actie georganiseerd door:

bryan van rutten

bryan van rutten

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18-07-2023 gestart
209x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog