Opbouw Moskee

Opbouw Moskee

Help ons een plek te creëren waar gemeenschap bloeit en waar eenheid en geloof samenkomen. Met jouw steun!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Met jouw steun kunnen we een bouwproject realiseren dat niet alleen stenen en mortel omvat, maar ook de belofte van een betere toekomst. Door de bouw van deze moskee zullen we een plek creëren waar mensen samenkomen om te bidden, te leren en elkaar te ondersteunen in tijden van vreugde en verdriet.

Ons doel is om deze zomer'24 te starten met het realiseren van de bouw in sha Allah. Omdat ons plan te verhuizen naar Marokko binnenkort werkelijkheid wordt. Willen wij graag een steentje bijdragen aan de gemeenschap en een prachtige moskee bouwen. Al het opgehaalde geld wordt volledig in het bouw project gestopt. Wij zullen dan ook actief de voortgang delen op onze facebookpagina: Stichting Daoudi. Ook zullen we te bereiken zijn voor vragen per mail: Stichtingdaoudi@gmail.com

Deze moskee zal dienen als een centrum van geloof en gemeenschap, waar alle mensen, welkom zijn. Het zal een baken van hoop zijn in tijden van onzekerheid en een symbool van eenheid in onze diverse samenleving.

Met jouw vrijgevigheid kunnen we deze visie werkelijkheid maken. Laten we samen bouwen aan een betere toekomst voor onze gemeenschap en voor de generaties die nog komen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-03-2024 gestart
47x bekeken

Actie georganiseerd door:

nicola Daoudi

nicola Daoudi

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-03-2024 gestart
47x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog