Operatie aan heup en kruisbanden voor 3 jarige golden retriever🐾❤️

Operatie aan heup en kruisbanden  voor 3 jarige golden retriever🐾❤️
Quinten De Corte

Onze geliefde familiehond heeft een operatie nodig aan zijn heup en knieën om terug te kunnen wandelen, alle hulp is welkom❤️

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Dag iedereen.

Ik ben Quinten en wil mijn familie en hond helpen, ik ben 20 jaar en zit in een familie van 7. We hebben een 3 jarige golden retriever genaamd Oscar die normaal altijd wilt spelen, wandelen, knuffelen en lachen maar hij heeft sinds een tijdje problemen bij het stappen en steunen omdat beide kruisbanden volledig door zijn en zijn rechter heup scheef gedraaid is.

Onlangs zagen we onze vreugde van onze spelende hond verminderen en moeilijker kunnen rechtkomen als hij op de grond gelegen heeft, we dachten eerst dat dit kwam doordat hij er constant op lag, maar dit bleek niet zo want spelen wou hij ook minder vaak en tijdens het wandelen stopte hij en legde hij hem neer op de grond. Nu heeft hij steeds problemen met stappen, rechtkomen en springen in zijn eigen sofa. In spelen heeft hij ook minder zin en als hij speelt verbijt hij de pijn maar is maar van korte duur.Nu ligt hij alleen maar te slapen omdat hij niks kan doen want dat doet pijn voor Oscar.

We zijn al aantal keer naar de dierenarts geweest, daar kregen we eerst te horen dat het kwam doordat hij artrose heeft en zijn gewicht beetje te zwaar was waardoor een overbelasting kwamen op zijn gewrichten en kregen hier medicatie mee voor hem. Maar dit bleef aanhouden en verslechte op sommige momenten. Nadat hij uitgleed( omdat hij moeite heeft om uit zijn sofa te komen) en slecht terecht kwam, mankt Oscar nog meer. Ook hier zijn we naar de dierenarts geweest en hebben ze foto's genomen hieruit kwam het resultaat dat hij een scheurtje in zijn spier heeft opgelopen, hier werd eerst medicatie gegeven maar na een periode medicatie te krijgen heeft dit niet gelopen waardoor we terug bij de dierenarts moesten langs gaan. Die zei nogmaals dat het niks ergs aan de hand was waardoor we terug medicatie moesten geven. Na aantal weken bleef hij er last van hebben wat we niet goed vonden want hij kreeg medicatie. Hierdoor zijn we nogmaals naar een andere dierenarts en orthopedist hierbij werd geconcludeerd dat beide kruisbanden volledig door tweeën zijn en zijn heup ook scheef bekomen is, de conlusie is dat Oscar sowieso geopereerd moet worden om terug vrolijk te kunnen rondlopen en spelen maar dit heeft een kostplaatje wat wij niet kunnen financieren in deze tijden daarom vragen we jullie om een bijdrage om deze jonge spelende hond te helpen zodat Oscar weer met plezier kan spelen met ons.

Dit zou voor ons heel veel betekenen omdat Oscar een deel van onze familie is geworden en we zouden het jammer vinden dat we hem zien aftakelen op deze jonge leeftijd.

Wij gaan ook al extra's langs te kant houden voor de kosten van de operatie ect... maar extra hulp zou welkom zijn. Wij en Oscar zijn blij met iedere bijdrage die we ontvangen.🐾❤️

Wij zullen ook jullie up-to date houden hoe het gaat met Oscar en hopelijk kunnen we hem snel terug genieten van het spelen.

Wij danken jullie alvast voor jullie tijd en hulp.❤️Vragen rondt Oscar mogen altijd gesdteld worden.❤️

Groetjes Oscar en Mijn familie❤️🐾

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-11-2023 gestart
78x bekeken

Actie georganiseerd door:

Quinten De Corte

Quinten De Corte

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-11-2023 gestart
78x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Familie
Misbruik melden