De actiebeheerder heeft het doneren gedeactiveerd. Doneren is niet meer mogelijk.

Operatie Sky

Operatie Sky

Sky een lieve golden retriever heeft een Satéstokje ingeslikt. Met spoed naar Merelbeke moeten gaan.

 

Doneren is niet meer mogelijk

Beste allemaal,

Een kleine uitleg waarom ik dit opstart. 

In november 2022 heb ik de pech gehad om een zware hersenbloeding te hebben gehad, dat door een gescheurde aneurysma. Ik ben zelf verpleegkundige en alleenstaande mama. Heb altijd fulltime gewerkt. Nu moest ik terug van nul leren lopen, mijn spraak was ok maar heb toch wel nah opgelopen, concentratiestoornis, heel snel vergeten, korte termijn geheugen werkt niet goed, ingewikkelde taken niet meer kunnen, vermoeidheid enz. Heb zo een 4 weken tussen leven en dood gehangen. 7 maanden revalideren en nu terug 2 halve dagen in de week beginnen werken. 

Nu dit alles terzijde aan ziekenbond staan word je niet rijk van integendeel. Nu sloeg het noodlot terug toe maar met men beste vriend Sky. Ze is mijn alles heeft mij al zoveel geholpen. Ze is mijn beste vriend. 

Nu had ze een satéstokje zien liggen gepiekt en direct ingeslikt. Uiteindelijk op de spoed van Merelbeke terecht gekomen. Via endoscopie konden ze het niet verwijderen dus was een operatie nodig. Deze is goed verlopen maar er volgen in de komende weken nog onderzoeken tot ze terug volledig hersteld is. 

Hoe blij ik ook ben dat ze terug kan genezen heeft ook dit alles een serieus prijskaartje. Moest ik fulltime werken zou dat geen probleem zijn dan zou ik extra’s kunnen doen. Maar nu sta ik echt met men rug tegen de muur en moet ik mijn trots opzij zetten en hulp vragen.

Ik zat al met water aan de lippen nu zit ik zeker in schulden. Ik moet nu hopen dat er mensen zijn die mij kunnen willen steunen om uit die put te komen en de verdere behandeling te kunnen betalen. Leningen kan ik niet meer afsluiten omdat ik ziek ben dus is dit mijn laatste kans. Ik bedank al op voorhand de mensen die mij willen helpen want evident is dit allemaal niet. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-08-2023 gestart
23364x bekeken

Actie georganiseerd door:

Monteny natalie

Monteny natalie

 

Doneren is niet meer mogelijk

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-08-2023 gestart
23364x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog