Operatiekosten kitten Tofu

Operatiekosten kitten Tofu

Tofu is een operatie ondergaan welke grote kosten met zich heeft meegebracht. Wij hebben hard uw hulp nodig met de kosten!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hoi! Wij zijn Jarrel en Kimberly en hebben 2 kittens: Tofu op de foto. Ze zijn nu allebei 10 weken oud, geboren op 8 december 2023. Wij proberen geld in te zamelen voor de medische zorg dat Tofu nodig heeft om hem een kans te geven op een lang en gezond leven.

Helaas is Tofu geboren met Pectus Excavatum. Dit is een aangeboren aandoening waardoor het borstbeen en de ribbenkast misvormd zijn en in de borstkas verzonken zijn. Dit moet middels een correctieve operatie goed gezet worden.

Inmiddels is Tofu deze gevaarlijke operatie ondergaan en heeft het overleeft. Helaas zijn de operatiewonden gaan infecteren wat de nodig nazorg moet krijgen.

Helaas zit ik ziek thuis en leef momenteel van een wia-uitkering. We zouden alles doen om Tofu de zorg te geven die hij nodig heeft.

De rekening is voor ons gigantisch. Daarnaast is er nog nazorg met de benodigde consults en röntgenfoto's nodig. Om Tofu de nodige zorg te blijven geven hebben wij uw hulp nodig met het betalen van de rekeningen!

Al het ingezamelde geld gaat naar het betalen van de correctieve operatie rekening en medische behoeften na de operatie.

Als er vragen zijn horen wij het graag!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-02-2024 gestart
64x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jarrel Westdijk

Jarrel Westdijk

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-02-2024 gestart
64x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog