OPGELICHT door "vrienden"

OPGELICHT door "vrienden"

Ik wil een zaak aanspannen tegen de "vrienden" die mij 10.000 euro armer hebben gemaakt. De kosten hiervan zijn +/- 3500 euro

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hi allemaal, 

Alvast bedankt voor het lezen! 

Een paar jaar geleden was mijn “beste vriend” bezig met het opzetten van een startup, een project. Met op zich heel veel potentie. Hij deed dit met 2 andere vrienden, die ik ook goed kende. Ze hadden investeerders nodig om een prototype te laten maken. Met dit prototype wilde ze nog meer (grotere) investeerders kunnen aantrekken. 

Ik heb mijn leven lang hard gewerkt en redelijk wat gespaard dus ze vroegen mijn hulp. Of ik 10.000 euro wilde investeren. Eerst wilde ik dit niet. Ik was namelijk zwanger en net mijn baan als event manager verloren door de corona situatie. Ze hebben mij echter overgehaald met het volgende: de 10.000 euro zou ik hoe dan ook binnen 1 jaar terug betaald krijgen. Als het project een succes zou worden zou ik jaarlijks 5 procent van de winst krijgen. Dit zou dan dus een heel goede investering zijn. Ik heb het met verschillende mensen/partijen overlegd. Overigens hebben we ook een contract getekend en dit stond er allemaal duidelijk in. Weinig te verliezen dacht ik. Worst case scenario was ik die 10.000 euro een jaar kwijt en kreeg ik het daarna weer terug. 

Helaas is het natuurlijk anders gelopen… Ik dacht dat ik alles wel kon vertrouwen omdat het “vrienden” waren, maar helaas. tot op de dag van vandaag (4 jaar later) heb ik mijn geld niet terug. 

Mijn zoontje is inmiddels drie. Na zijn geboorte kwam ik door verschillende problemen in de ziektewet en ging mijn relatie uit. Ik ben nu dus alleenstaande moeder en kan het geld wat ik nu echt opeens kwijt ben heel goed gebruiken. Daarom wil ik dus heel graag een zaak aanpassen tegen deze lui. Die overigens allerlei smoesjes hebben al jaren lang.. 

Volgens mij advocaat heb ik een sterke zaak en is er een grote kans dat ik het geld gewoon terugga krijgen. De mannen maken mij helaas bang en zeggen dat ze er alles aan doen dat dit niet zo is en “onze advocaten zullen met elkaar praten en ik zal zien dat het geen zin heeft”. Ik kan het gewoon niet hierbij laten, omdat ik het zo'n naar spelletje vind wat ze gespeeld hebben met mij.. En dan dacht ik mensen te kennen. Ik kan het alleen echt niet veroorloven om weer eens 3500 euro kwijt te zijn aan het proces aanspannen. Vandaar dat ik via deze manier hulp zoek! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-04-2024 gestart
19x bekeken

Actie georganiseerd door:

Caroline Roes

Caroline Roes

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-04-2024 gestart
19x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog