opnieuw beginnen

opnieuw beginnen

Hulp gevraagd voor Bart die zijn kinderen, bedrijfje en dieren kwijt raakte. Voor een second chance heeft hij wat geld nodig.

 

Namens Bart, “heel, heel veel dank iedereen voor de hulp. Dit is overweldigend. ” 

Na een slopende echtscheiding probeert hij de moed op te vatten om verder te gaan. 

Hij raakte, naast alles wat hij voor anderen in 12 jaar tijds opbouwde, door toedoen van diezelfde mensen kwijt. Zelfs zijn kinderen en dieren. Met lege handen staat hij op straat . Figuurlijk gesproken voor de woning die hij zelf verbouwde, waar hij voor de kinderen zorgde vanaf hun geboorte, waar hij zijn thuiswerk had en voor de dieren zorgde. 

Zonder zijn dieren en kinderen voelt hij zich een half mens, maar langer strijden kan hij niet. Elders iets opbouwen met de diepe wens dat hij zijn kinderen ook daar bij hem kan laten komen. Werken aan zo'n wens geeft moed om verder te gaan.

Ver weg heeft hij werk gekregen waar hij onverwacht half april moet beginnen. Hard werkend in een nieuwe omgeving, de kinderen in zijn hart meenemend, hoopt hij zo een stuk verleden los te laten en weer het leven te leren waarderen.

Er is helaas nog één hele grote drempel: het geld voor auto en reis- en verblijfskosten, alleen dan zal hij kunnen vertrekken. 

We schrapen moed bij elkaar en vragen samen met Bart u om hulp, zodat hij, een geruïneerd mens, over paar weken zijn reis kan beginnen en opnieuw vertrouwen krijgt in het bestaan.

8 april: 

Over 5 dagen gaat Bart vertrekken ! Hij is iedereen heel dankbaar voor de donaties die hem in staat stellen, een nieuwe start te maken. Het heeft hem moed gegeven.

Het streefbedrag is niet nog gehaald, de actie blijft ook nog even doorlopen, maar met aanpassing in het programma is hij vast van plan op weg te gaan. Zijn bagage staat al klaar. 

Hartelijk dank voor uw hulp.
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-03-2024 gestart
792x bekeken

Actie georganiseerd door:

Th van der Hoek

Th van der Hoek

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-03-2024 gestart
792x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog