Opstarten van dieren in nood organisatie tot asiel/opvang

Opstarten van dieren in nood organisatie tot asiel/opvang

We zetten alles in werking om een vzw op te richten in functie van het helpen van dieren in nood. Van opvangen tot plaatsen

 

We horen het vaker en vaker. Er zijn asielen te kort en/of ze raken overvol, waar vaker en vaker dieren in benarde situaties de dupe van zijn. En dit ook vaker ontstaat. 
 

onze insteek voor dit project is, het onder handen nemen van het toenemende dierenleed in onze omgeving, maar ook verder. hiervoor willen we een vzw oprichten om tot een dieren opvang/asiel te komen in onze buurt gekoppeld aan een permanent interventie systeem voor dieren in nood. ook willen we bestaande vzw’s, mensen met “de” droom enz… stimuleren en motiveren om hetzelfde te doen en de handen in elkaar te slaan. hier, maar ook verder. 
 

voor de opstart van de vzw/opvang/asiel zijn we op zoek naar zowel financiële, materiële als fysieke hulp (waarvan vooral de financiële kant onze eerste uitdaging zal zijn)Zoals: kosten opstart vzw, huren infrastructuur, infrastructuur aanpassen naar de noden en normen, aankoop rennen, transport kooien, manden, voeding, dierenarts Enz….

 

hopelijk vinden we voldoende mensen met het pootje op het hart :) 

iedereen Die doneert en zich hierbij bekend maakt zal op de hoogte gehouden worden over het verloop en de uiteindelijke opening van onze vzw/opvang/asiel 😍

voor meer info of vragen kan je steeds terecht op het nummer 0493/32.55.87, 0499/08.00.43 

of via 

info@pootenvriend.be

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-01-2022 gestart
2225x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jonathan  Vanheede

Jonathan Vanheede

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-01-2022 gestart
2225x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden