Overheidsgedonder

Overheidsgedonder

Kim die altijd iedereen gratis van advies voorziet en bijstaat heeft nu zelf een keer hulp nodig.

 

Dames en heren,

Kim heeft onze hulp nodig. Al jarenlang is er ellende met de Vereniging van Eigenaren waar Kim mee te maken heeft. 

Los daarvan bestaat Kim haar Stichting uit, de naam zegt het al, overheidsgedonder, aanpakken. Kim staat iedereen gratis bij en staat altijd voor iedereen klaar. 
 

Dat akkefietje, wat behoorlijk in de papieren loopt inmiddels, is uitgedraaid op een rechtzaak. Kim wilde niet alleen haar gelijk halen bij de VVE maar direct aantonen hoe corrupt de rechtspraak is. Dat is gelukt. De zitting draaide uit op een rechter die compleet niet op de hoogte was, zich niet had ingelezen en helaas al voor meer slachtoffers heeft gezorgt door haar onzorgvuldigheid. 

Twee vliegen in één klap dus ware het niet dat de tweede vlieg de rechtspraak was. Tot op heden heeft Kim alles zelf betaald en er honderden uren ingestoken. Om in hoger beroep te gaan moet Kim eerst het vonnis betalen zoals is uitgesproken. Zonder betaling geen hoger beroep. 
 

Daar is onze hulp bij nodig! In totaal is er € 2000 nodig zodat Kim verder kan procederen. 
 

Op Kim haar facebookpagina https://www.facebook.com/kim.w.koning zijn alle correspondentie en documenten van de laatste jaren terug te vinden. Help je mee zodat Kim in hoger beroep kan? Doneren en delen wordt heel erg op prijs gesteld. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 07-12-2021 gestart
1132x bekeken

Actie georganiseerd door:

Stichting Gedonder groep

Stichting Gedonder groep

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 07-12-2021 gestart
1132x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog