Paradis d'Animaux/ Dierenparadijs Anjou

Paradis d'Animaux/ Dierenparadijs Anjou
elise bennekom
Deel deze actie via:

Geef ook de dieren een kadootje in december!

 

December is de maand van kadootjes geven !

Intro: Paradis d'Animaux/ Dierenparadijs-opvang Anjou is een stichting die dieren in nood opvangt. Er leven inmiddels zo'n 160 dieren op het terrein van meer dan 55 hectare, waaronder paarden, varkens, ezels, geiten, bokjes, cavia's, kippen, hanen, eenden, duiven, parelhoenders, ganzen, konijnen, honden en katten.

Deze dieren worden door Laurenca en Henk verzorgd en ik (Elise) ben vrijwilligster die helpt met allerlei randvoorwaarden (denk aan het timmeren van hokken e.d.). Vaak hebben de dieren een verleden van verwaarlozing en mishandeling, zijn ze gewond geraakt of ergens gevonden, nadat ze zijn gedumpt. Bij Paradis d'Animaux krijgen ze wat ze nodig hebben en mogen ze voor altijd blijven, oftewel ze worden niet herplaatst. 

Actie: Omdat er het afgelopen jaar veel dieren bijgekomen zijn, wil ik d.m.v. deze crowdfundingsactie hen een hart onder de riem steken (een kadootje, zoals zovelen krijgen in de maand december). De laatste paar maanden hebben meerdere dieren een dure operatie ondergaan (met zeer goed resultaat overigens) en speciale voeding of medicijnen nodig gehad. Gelukkig heeft alles goed geholpen, maar de bankrekening vd stichting loopt snel leeg en met uw hulp kan deze weer wat aangevuld worden. De winter is altijd een dure periode o.a. i.v.m. het kopen van hooi en stro.

Tot slot: De dieren zijn eeuwig dankbaar voor uw financiële steun. U kunt op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt in het dierenparadijs via Facebook en Instagram. 

Dankjewel voor uw kadootje. Alvast hele fijne feestdagen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17-11-2023 gestart
612x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Association Paradis d'Animaux

Association Paradis d'Animaux

dierenopvang Anjou

Actie georganiseerd door:

elise bennekom

elise bennekom

 
Actie loopt tot 01-02-2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17-11-2023 gestart
612x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden