Paws From San Anton Moron Belgium

Paws From San Anton Moron Belgium
Sofie Sevenants

Steunactie ten voordele van het asiel Callejeros Moron.

 

Lieve dierenvrienden, 

Wie ons kent en volgt weet dat wij als organisatie kijken waar onze hulp het meest nodig is, wel het asiel Callejeros Moron heeft onze steun echt nodig... 

Callejeros Moron is een asiel in Moron de la Frontera opgericht door vrijwilligers en vandaag alleen uitgebaat door Alicia en haar 2 dochtertjes. Momenteel zorgen ze voor +75 honden. Sinds kort krijgen ze dagelijks hulp van een Belgische vrijwilliger, zo wordt de zware verantwoordelijkheid minder zwaar. 

Dit asiel is gelegen op privé terrein, dat wil zeggen dat Alicia alle kosten alleen moet dragen: water, elektriciteit, hondeneten, dierenartskosten, bijbouwen van kennels. Ondanks dit alles zijn alle dieren hier welkom: ganzen, kippen, konijnen, honden,.... De meeste dieren die hier verblijven, werden geweigerd door andere asielen, gered van straat of van de galguero's. De honden worden hier met veel liefde opgevangen en verzorgd. Ze krijgen de tijd om hun wonden en ziel te helen, het vertrouwen in de mens te herstellen en gaandeweg worden ze gesocialiseerd. Deze tijd is noodzakelijk aangezien de meeste honden (vooral Galgo's en Podenco's) beschouwd worden als een gebruiksvoorwerp. Het is dus perfect legaal om deze dieren te verwaarlozen, te martelen, te mishandelen, te verminken en te vermoorden op de meest gruwelijke wijzen. Een nieuwe methode van verminking is het dumpen van de hond ergens in niemandsland, hun voorpoten te verbrijzelen met een hamer of tussen 2 stenen. Zo kunnen ze niet weglopen en sterven ze uiteindelijk door de wonde, honger en dorst. Jammer genoeg verblijven er in Callejeros Moron veel geredde honden die extra zorg nodig hebben. Extra zorg betekent ook meer kosten... Daarom is onze en uw hulp hier broodnodig. Niemand in hun omgeving onderneemt enige actie, daarom nemen wij dit asiel onder onze vleugels Ons hart is groot genoeg om dit grote asiel te helpen. Wij gaan al het nodige doen om hun de hulp en steun te geven die ze verdienen en dit liefst samen met jullie! Elke donatie, groot of klein wordt met open armen ontvangen en integraal doorgestort naar dit geweldige asiel! Dit kan op ons rk BE81 9733 8770 8024 paws from san anton moron belgium met mededeling “ Callejeros moron”

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-02-2024 gestart
162x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Paws From San Anton Moron Belgium

Paws From San Anton Moron Belgium

Actie georganiseerd door:

Sofie Sevenants

Sofie Sevenants

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-02-2024 gestart
162x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog