Playoffs M14 Almere Pioneers

Playoffs M14 Almere Pioneers

Wil jij bijdrage aan een onvergetelijke ervaring voor de jongens en ze steunen naar sportief succes?

 

Beste lezers,

De M14-1 van Almere Pioneers (Basketball) heeft zich reeds geplaatst voor de play offs en mag zich gaan opmaken voor de strijd om het landskampioenschap in de U14 Eredivisie. (8 teams nemen het tegen elkaar op in een knock out systeem)

Voor Almere Pioneers is het alweer een tijdje geleden dat ze zich heeft geplaatst voor deze eindronde. Om deze prestatie te vieren en er een mooie ervaring van te maken voor de spelers en supporters (en natuurlijk de spelers een boost te geven naar sportief succes) willen we zo groot mogelijk uitpakken bij deze wedstrijd(en).

De eerste wedstrijd zal gespeeld worden in het stadion van het topsportcentrum Almere. Wij willen deze wedstrijd spelen op vrijdag 26 april om 19:00 (tegenstander is nog niet bekend en moeten nog definitieve goedkeuring krijgen)

Sponsoring - Om de spelers een boost te geven willen wij er een zo groot mogelijk evenement van maken zodat het net een professionele wedstrijd is en het aantrekkelijk zal zijn voor het publiek. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn we opzoek naar mensen die ons willen helpen door middel van: Doneren, Sponsoren, leveren van spullen etc.

Dit kan zonder tegenprestatie maar we kunnen ook bedrijven/mensen onder aandacht brengen 

Wil je ons steunen of heb je leuke ideeën of tips? Neem dan contact op met:

Mitchel de bruijn
0683095432
mitchel_de_bruijn@hotmail.com

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17-03-2024 gestart
1635x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mitchel de Bruijn

Mitchel de Bruijn

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17-03-2024 gestart
1635x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Sport
Misbruik melden