Push mee richting de Olympische Spelen van Parijs 2024

Push mee richting de Olympische Spelen van Parijs 2024

Topsport kost veel geld. Helpen jullie me mee om kosten van stages, de juiste voeding, sportarts... te financieren?

 

De laatste drie jaar waren woelige jaren voor mij op vlak van mentale gezondheid. Ik deed topsport (atletiek) op het hoogste niveau en ik combineerde dit met universitaire studies. Omwille van mentale problemen ben ik alle financiële steun van Sport Vlaanderen en andere sponsors verloren. Nu probeer ik me terug naar de top te boksen en is mijn master orthopedagogiek ook bijna afgewerkt. Een hele karwei om dit te combineren. In het begin van dit jaar combineerde ik mijn trainingen en mijn studies nog met studentenjobs maar dit begint nu zeer zwaar te worden om mij optimaal te focussen op de zware trainingen en de wedstrijden die er dit seizoen aankomen. Ook heb ik nog 6 examens in juni. 

Het Olympisch vlammetje brandt nog steeds in mij en ik ben ook overtuigd van mijn talent en mijn doorzettingsvermogen, daarom richt ik mijn peilen op de Parijs 2024. 

Aangezien ik dit jaar en volgend jaar graag nog een stage zou doen om mij optimaal voor te bereiden en ook speciale voeding, een sportarts, screenings enzovoort veel kosten ben ik op zoek naar wat financiële steun. 

Dus indien jullie mij graag een duwtje in de rug willen geven om mijn droom te verwezenlijken, heel graag! 

Lieve groetjes, 

Hanne 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10-04-2023 gestart
132x bekeken

Actie georganiseerd door:

Hanne Maudens

Hanne Maudens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-04-2023 gestart
132x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Sport
Misbruik melden