Realisatie Vader Kind Opvang

Realisatie Vader Kind Opvang
Angelo Rademacher

De doneeractie heeft als doel om een vader-kind opvang te realiseren in Nederland.

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

In Nederland is er momenteel een dringende behoefte aan een oplossing voor het toenemende aantal uithuis plaatsingen. Hoewel er gezinshuizen en moeder-kind-opvangen bestaan, ontbreekt een cruciale voorziening: een vader-kind opvang. Hierdoor krijgen vaders geen enkele kans om voor hun kinderen te vechten en worden ze volledig buitengesloten als er zich problemen voordoen bij de andere ouder.

 

Om deze onrechtvaardigheid aan te pakken en gezinnen weer samen te brengen, starten we een doneeractie om een vader-kind opvang te realiseren. Het doel van deze opvang is om de familieband te versterken en ervoor te zorgen dat beide ouders capabel genoeg worden om volledig voor hun kinderen te zorgen. De opvang zal een 24-uurs setting zijn, waarin professionele zorg volledig beschikbaar is om te voorzien in de behoeften van zowel de ouders als de kinderen.

 

De vader-kind opvang zal een veilige haven bieden waar vaders de gelegenheid krijgen om betrokken te blijven bij het leven van hun kinderen, ongeacht de situatie. Het zal een plek zijn waar ouders kunnen werken aan het oplossen van problemen en communicatieproblemen, ondersteund door professionele begeleiding en therapie. Door deze benadering kunnen ouders worden ondersteund bij het ontwikkelen van vaardigheden die hen in staat stellen om hun rol als ouder op zich te nemen en hun kinderen liefdevol en zorgzaam te begeleiden.

 

Bovendien geloven we sterk in samenwerking met meerdere grote organisaties om een nog grotere impact te hebben. Door hun expertise en middelen te bundelen, kunnen we de kwaliteit van de opvang en de ondersteuning die we bieden, maximaliseren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat geen enkele vader, ongeacht de omstandigheden, het contact met zijn kinderen hoeft te verliezen en de kans krijgt om zijn ouderlijke verantwoordelijkheden op zich te nemen.

 

Deze doneeractie is van cruciaal belang om de vader-kind opvang te realiseren en om gezinnen te helpen herenigen. Het is onze overtuiging dat door beide ouders te ondersteunen en hen te helpen bij het ontwikkelen van de nodige vaardigheden, kinderen kunnen opgroeien in een stabiele en liefdevolle omgeving.

 

Laten we samen streven naar een inclusieve maatschappij waarin ouders, ongeacht hun geslacht, de kans krijgen om betrokken te blijven bij het leven van hun kinderen en waar kinderen kunnen profiteren van de liefde en zorg van beide ouders. Met uw steun kunnen we deze vader-kind opvang realiseren en een positieve verandering teweegbrengen in het leven van talloze gezinnen die met uithuis plaatsingen te maken hebben. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst waarin gezinnen sterker en hechter zijn, en waar kinderen kunnen opgroeien met de steun en liefde van beide ouders.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18-07-2023 gestart
169x bekeken

Actie georganiseerd door:

Angelo Rademacher

Angelo Rademacher

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18-07-2023 gestart
169x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog