Red het kerkje in Veelerveen!

Red het kerkje in Veelerveen!
Marrianne en Hans Nugteren van Barneveld

Lunchroom op ideële basis, wij werken graag met medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons is iedereen welkom.

 

Gelukkig is er een begin gemaakt met de renovatie van de voorgevel,.We zijn zo heel blij met de donaties waardoor we kunnen doorgaan met de missie die op ons pad verschenen is, een plaats bieden aan  iedereen die dit een moeilijke tijd is gaan vinden, een plaats waar alles gezegd mag worden. Wij willen een ontmoetingsplaats zijn en blijven.  Help ons mee het kerkje van Veelerveen in stand te houden . Ons kerkje is ruim honderd jaar oud en heeft meer mankementen. Zo zijn er nog erg lekke, overstromende dakgoten. Daarbij is het onze passie om uit te dragen dat er na je 65e nog erg veel te doen is en proberen mensen  ook te motiveren niet achter de geraniums te gaan zitten. We werken graag en tot wederzijds genoegen met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en hebben beiden ervaring met mensen met een verstandelijke beperking.   Bij alles wat we doen staat de sfeer voorop . We zouden het geweldig vinden als er na de renovatie van de voorgevel weer een klok in de klokkentoren zou kunnen klinken.  Onze hoop is gevestigd op uw donaties, ook kleine donaties zijn heel welkom! We hopen nog veel mooie momenten in ’t Moment te kunnen beleven.

UPDATE:

Er wordt nu, eerste week van september, hard gewerkt aan de voorgevel. Er is nog veel nodig! Op naar de volgende klus, de dakgoten.

Alvast geweldig bedankt voor uw donatie.

Marrianne en Hans.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-02-2022 gestart
2994x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marrianne en Hans Nugteren van Barneveld

Marrianne en Hans Nugteren van Barneveld

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-02-2022 gestart
2994x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog